Rowenta RH6756WO, aspirator vertical 2 în 1

Rowenta RH6756WO e un aspirator vertical util celora interesați de un aparat cu portabilitate bună. Venind de la producătorul german Rowenta avem garanția unui produs de calitate. O dovadă a acestui lucru îl face numărul mare de achiziții, dar și de recenzii pozitive din partea clienților.

Aparatul are un preț bun Vezi prețul special de azi » iar pe acești bani primim un aparat foarte avansat tehnologic. Ce vreau să spun prin asta e că vine cu tehnologii utile precum bateria litiu-ion și sistem de aspirare cyclonic. Acest ultim lucru, adică tehnologia cyclonic oferă o filtrare îmbunătățită așa încât curățarea să fie perfectă.

Pro: Sunt mai multe motive pozitive care te-ar face să cumperi acest aparat, și cele mai importante le voi menționa în rândurile care urmează.
Este un aparat de tipul 2 în 1, acesta fiind și motivul pentru care în denumire este precizat „Dual Force 2 in 1”. Mai exact poate fi utilizat pe post de aspirator vertical, dar și aspirator de mână.
Portabilitatea e una foarte bună deoarece are o greutate de circa 2,5 kg și bateria poate să țină maxim 45 minute.
Capacitatea de colectare a una decentă, fiind vorba despre 600 ml. În opinia mea nu poți să aștepți la o capacitate mai mare de la un astfel de aparat.

Contra: Încărcarea durează vreo cinci ore. Un alt dezavantaj ar fi că numărul de accesorii unul redus. În pachet este inclusă o perie standard (rotativă) și un accesoriu îngust combi (2 în 1).

Per ansamblu, acest model se adresează celora care nu vor să-și bată capul cu cabluri și furtune prea scurte. De asemenea aș putea spune că Rowenta RH6756WO este un aspirator care nu trebuie să lipsească din nicio casă. Poate fi utilizat la aspirat în casă cât și în mașină ori locuri greu accesibile.

Te-ar mai putea interesa