Rowenta Power XXL RO3186EA, aspirator cu sac de 4.5 litri

Rowenta Power XXL RO3186EA este unul dintre puținele aspiratoare cu sac de pe piață deoarece majoritatea sunt verticale, fără sac, cu spălare, roboți de aspirare (Rowenta X-Plorer S130 AI RR9067WH) etc. Deci piața aspiratoarelor s-a diversificat în ultimii ani astfel ca voi să puteți alege modelul potrivit pentru locuința voastră și nevoile voastre. Totuși, numai aspiratoarele cu sa oferă cea mai bună capacitate de colectare și performanțe decente de aspirare când vine vorba de covoare.

Ținând cont că are un sac de 4.5 litri, nici nu putem avea pretenția să fie la fel de mic ca unul fără sac și se poate vedea din imaginea de prezentare, dar a rămas la fel de portabil și ușor de folosit. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărat?

Aș putea spune că un sac atât de mare oferă o „autonomie” de lucru mai mare, adică nu mai trebuie să luați prea multe pauze pentru a goli recipientul, ci puteți face curat mult mai rapid. Față de un aspirator vertical fără fir, acest aspirator ele alimentat de la rețea și de un acumulator, astfel că o rază de operare limitată.

Oricum sunt destul de multe motive pentru care l-aș recomanda, în special că nu pare a fi modele standard, adică oferă ceva în plus:

  • sac de colectare foarte mare și nu veți mai împrăștia nici măcar particule mici de praf prin locuință deoarece este vorba de sacul Hygiene+.
  • cablu cu o lungime de 8.4 metrii, adică puteți aspira toată camera fără să-l mai scoateți din priză.
  • ușor de manevrat prin locuință datorită celor 4 roți unidirecționale.

Are un design destul de plăcut, butoanele pot fi accesate ușor, sacul poate fi îndepărtat destul de simplu fără a împrăștia praf prin casă, dar și toate cele menționate mai sus.

Concluzie

Față de aspiratorul vechi, Rowenta RO3186EA vine și cu câteva accesorii în plus foarte utile și nu mă refer doar la acel cap pentru spații înguste, ci la acea Mini TurboBrush și la acel accesoriu flexibil Precision Flex. S-a Întâmplat de multe ori să nu puteți introduce tubul după mobilier sau să aspirați prin anumite locuri, de aceea acest model vine cu câteva soluții.

Te-ar mai putea interesa