Rowenta Air Force Light RH6543, aspirator vertical foarte ușor

Căutați un aspirator compact și ușor de mânuit? Rowenta Air Force Light RH6543 ar putea fi acel model sau poate v-ar plăcea varianta pe negru cu aceleași specificații Rowenta RH6545WH AFE Light. Voi decideți care v-ar plăcea mai mult sau poate că vă orientați doar după preț. E bine să alegeți producători cât mai cunoscuți pentru a  vă bucura de aparate cât mai mult, adică un producător cu experiență oferă soluții cât mai fiabile. Bineînțeles, nu putem avea pretenții foarte mari de la un aspirator foarte accesibil deoarece model prezentat jos este unul de buget.

Există mai multe tipuri de aspiratoare verticale, iar la acest se poate vedea că motorul și recipientul de colectare a prafului se află mai în partea de jos, deci nu are acel tub detașabil astfel ca aspiratorul să se transforme rapid în unul portabil. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărat?

Majoritatea clienților sunt mulțumiți de alegere și nu văd de ce nu ar fi deoarece arată bine indiferent de culoarea aleasă. Poate că din imagine pare mare și greu, ei bine, are o greutate de numai 2.3 kg. Autonomia este una satisfăcător de mare și după cum am menționat mai sus, există aspiratoare verticale mult diferite de acesta dar tot cele fără fir le recomand, iar dacă bugetul poate fi mai mare, vă puteți gândi la unul care are chiar și stație de andocare pe perete (costă de 2-3 ori mai mult).

Nu cred că ar avea sens să fac o comparație între acesta și alt model deoarece diferențele sunt destul de mici între aspiratoarele accesibile. Mai degrabă trebuie subliniat faptul că este mult mai bun decât un aspirator portabil, însă fiecare tip de aspirator este folosit pentru un task diferit sau o locație diferită. De exemplu, aspiratorul de sus nu este cel mai grozav atunci când trebuie să aspirați prin mașină ori spații foarte înguste.

Concluzie

Rowenta Air Force Light RH6543 este perfect pentru cei care nu vor să mai vadă cablul acela sau să fie limitați de el. Soluții sunt destul de multe pentru orice buget sau preferințe.

Te-ar mai putea interesa