Rowenta RH6545WH AFE Light, aspirator vertical cu acumulator Litiu-Ion

Rowenta RH6545WH AFE Light este un aspirator mai portabil decât cel clasic și se poate vedea după cum arată. Cu acesta scăpați de cablu și de acel corp nu foarte greu care îl trăgeați după voi. Cu alte cuvinte, nu mai sunteți limitați la acei câțiva metrii de cablu și acum puteți ajunge chiar la orice scafă de tavan. Acesta este combinația perfectă între un aspirator clasic cu construcție compactă și unul portabil. Chiar și aceste aspiratoare verticale pot fi de mai multe tipuri, unele vin cu mai multe accesorii și aspiratorul propriu-zis se află mai aproape de mâner, astfel că el poate fi scurtat prin demontare țevii.

În imaginea de jos se poate vedea acest model și cam unde se află recipientul pentru praf. Seamănă mult cu aspiratoarele de la americani, numai că are doar 2.3 kg. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărat?

Acest brand oferă soluții foarte bune la prețuri foarte atractive, iar modelul de sus este un foarte bun exemplu. Ținând cont de prețul, nu putem avea pretenții foarte mari. După cum am menționat sus, este ceva mai bun decât un model portabil, adică oferă o autonomei decentă, putere de aspirare modestă și un recipient de colectare satisfăcător.

Dacă aveți covoare în fiecare cameră și sunt mai numeroase, atunci ar trebui să vă gândiți la o soluție puțin mai performantă. Atunci când alegeți un aspirator ceva mai accesibil, efectiv vă interesează unul care să adune praf, scame și parul animalelor de companie. Pentru iubitorii de animale, eu le-aș recomand aspiratoare dedicate cum ar fi Dyson V8 Animal+, dar mai sunt și altele la prețuri mai atractive.

Concluzie

Rowenta RH6545WH este varianta negru, dar există și una pe roși și s-ar putea să existe o mică diferență de preț, dar oricum este insesizabilă. Poate fi achiziționat prin intermediul programului rabla, dar și așa nu mi se pare că are un preț cam mare. Vă veți îndrăgosti de el și nu cred că veți mai trece la un aspirator clasic, cât timp există soluții atât de portabile.

Te-ar mai putea interesa