Philips PowerGo FC8243/09, aspirator cu sac de 3 litri

în cazul în care sunteți interesați de un aspirator calitativ atunci vă recomand modelul Philips PowerGo FC8243/09 care vine cu o capacitate de 3 litri și putere de 750W.

Modelul acesta vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat care arată bine și poate fi utilizat ușor de către oricine.
Din poza de alături se pate vedea că e pe culoarea roșie, dar există variante pe negru și gri.

Păreri pro și contra

Modelul Philips PowerGo FC8243/09 e unul pe gustul multora și voi enumera în rândurile care urmează motivele pentru care cineva s-ar orienta înspre acest model:
– Filtrul e unul avansat deoarece e de tip antialergic cu particularitatea de a reține 99,9 procente din particule.
– Sacii sunt mai speciali și permit să fie folosiți până la 50 procente mai mult. E vorba despre saci „s-bag„.
– Pentru ca dvs. să știți când e plin sacul are un indicator privind umplerea recipientului de praf.
– Golirea prafului e mult mai curată decât în cazul modelelor fără sac, acesta fiind unul dintre motivele pentru care unele persoane aleg modele cu sac.
– Fiabilitatea e una bună deoarece aparatul are o garanție de 2 ani, iar materialele folosite la construcția sa sunt de calitate (de exemplu tubul e din metal).

Din păcate e un aparat util doar în aspirare uscată, dar cine ar aspira apă cu așa ceva. Și în primul rând de ce ar aspira cineva vreun lichid când e mai ușor să-l ștergi cu o lavetă.

Per ansamblu, acest model e perfect pentru acele persoane care vor un aparat ușor de folosit, puternic și economic de la un producător cunoscut. Pe piață există și alți producători, dar acesta se remarcă prin faptul că are o putere suficientă și vine de la un producător cu o lungă istorie în domeniu.

Te-ar mai putea interesa