Roborock S7 plus, robot de aspirare cu stație inteligentă de golire

Robotul de aspirare Roborock S7 plus oferă în plus acea stație de golire, dacă nu știți care sunt diferențele între acesta și cel simplu. Cu alte cuvinte, poate aspira pentru o perioadă mai lungă fără ca cineva să-l mai golească, oferă un plus de comoditate, însă nu este singurul astfel de model cu stație de golire. Mai există și varianta S7 Pro Ultra dacă vreți un plus de performantă sau pur și simplu vă interesează doar gama de top.

Costă ceva mai mult decât un model standard dar cred că unii dintre voi chiar veți aprecia acea stație specială. Evident că nu oferă doar funcția de golire, ci și de încărcare, deci aspiratorul nu prea necesită multă atenție.

Merită sau nu merită cumpărat?

Dacă sunteți numai curioși de el pentru că ați ales doar varianta S7, trebuie să știți că se poate cumpăra și separat acea stație de golire – Roborock Onyx. Această stație este echipată cu sac antibacterian și filtru Hepa, pentru a împiedica împrăștierea particulelor fine. Nu costă foarte mult, însă sunteți mai avantajați dacă le cumpărați împreună (economisiți câteva sute de RON). Cu sau fără, robotul de aspirare prezentat (Roborock S7 plus) chiar oferă cele mai bune rezultate, plus că are un software avansat cu diverse opțiuni.

Diversele funcții nu ar fi fost disponibile dacă nu era și un aspirator foarte bine echipat, adică are: mop însoțit de recipient incorporat de 300 ml pentru apă, sistem de spălare cu vibrare (rezultate mai bune față de cel simplu), navigare LiDar (cea mai avansată), control de la distanță prin WiFi etc.

Concluzie

În caz că nu știți prea multe despre aceste aspiratoare inteligente, ei bine, ele se descurcă bine indiferent că e vorba de covoare sau podele dure. Puterea de aspirare de 2500Pa este de ajuns însă există și varianta Ultra dacă nu vă este de ajuns acesta. Poate că aveți multe covoare mai groase și nu ați mai vrea să folosiți aspiratorul clasic. Unde nu ajunge aspiratorul acesta, puteți folosi cel vertical (Roborock Dyad), adică la trepte, în încăperi mici, scafe sau prin alte zone (mașină).

Te-ar mai putea interesa