Roborock Onyx, stație de golire automată pentru S7

Dacă ați ales deja un robot de aspirare Roborock S7 sau altă variantă similară, dar nu ați știut că există și o variantă cu stație inteligentă de golire (Roborock S7 Plus), nu trebuie să vă panicați deoarece puteți să o cumpărați separat. Este vorba de Roborock Onyx care golește automat recipientul robotului, dar și încarcă bateria sa. Cu alte cuvinte, veți acorda mai puțină atenție aspiratorului dacă vă rezumați strict la aspirare, însă nu și pentru spălare deoarece mopul mai trebuie curățat și recipientul de apă trebuie umplut.

Alegând stația separat veți cheltui puțin mai mult pentru că veți rămâne și cu stația în plus (cea veche), dar acum nu mai trebuie să îl desfaceți la câteva zile și să curățați recipientul, ci o să o faceți mai rar. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărată?

Trebuie subliniat faptul că este compatibilă doar versiunile S7, dar nu cred că și cu Q7 pentru că acel model folosește o stație de golire diferită (pachetul Plus). Nu trebuie să vă faceți griji deoarece este echipat cu sac antibacterian și filtru Hepa, iar acestea sunt necesare deoarece stația funcționează ca și un aspirator.

Deci, aceasta are nevoie și de niște saci speciali (au chiar și suport), care trebuie înlocuiți din când în când (sub 20 RON bucata). Conform producătorului, sacul trebuie golit la opt săptămâni, însă depinde de la o familie la alta și au o capacitate de 3 litri. Chiar dacă ați ales varianta de robot pe alb, există și o stație compatibilă pentru acela la un preț apropiat.

Chiar și stația este una inteligentă, astfel că sunt prezente câteva funcții în plus. Una dintre acestea este detectarea coșului de gunoi, astfel că se poate evita golirea accidentală a conținutului. În spatele său aveți chiar și un management al cablurilor în caz că va fi pusă exact lângă priză.

Concluzie

Nu prea am ce să-i reproșez, însă pentru unii Roborock Onyx poate costa cam mult (cât un robot de aspirare ieftin) și poate că s-ar gândi să mai cumpere unul pentru o anumită cameră sau pentru celălalt nivel al casei.

Te-ar mai putea interesa