Samsung Jet 60 Turbo VS15A6031R4/GE review

Aspiratorul Samsung Jet 60 Turbo VS15A6031R4/GE e unul vertical pentru mai multe tipuri de suprafețe, motiv pentru care-i considerat multi-suprafețe.
Vine echipat cu un model puternic de motor, fiind vorba despre unul tip Digital Inverter. Acesta are o putere de 150W și o capacitate de intrare de până la 410W.

Acest model vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat care e compact și vine la pachet cu accesorii utile. Acest ultim lucru fiind sesizabil din poza de alături.

Păreri pro și contra

Aspirarea e una foarte bună deoarece are sistem Jet Cyclone. Acesta presupune că e minimizată pierderea puterii prin faptul că are 27 lame. Producătorul mai precizează că aparatul are 9 cicloni. Ce vrea să însemne acest lucru nu știu. Cert, pot să scriu că puterea e de 150 W.
Filtrarea aerului se realizează foarte bine, fiind vorba despre o filtrare în 5 pași. Acest lucru garantează captarea a 99,99 procente din praf.
Fiind un aparat fără fir are nevoie de stație de încărcare. Aceasta e considerată 2 în 1 datorită faptului că se poate monta pe perete sau depozita undeva.
În privința autonomiei trebuie să știți că e de până la 40 minute.
Rezervorul e unul cu o capacitate mare de 800 ml. De exemplu, la roboți de aspirare e de circa 400 ml.
Portabilitatea e una bună deoarece greutatea e de circa 2,3 kilograme.

Costul de achiziție e unul ușor mare, acesta fiind singurul dezavantaj.

De final trebuie să scriu că recomand modelul Samsung Jet 60 Turbo VS15A6031R4/GE celora interesați de ceva calitativ de la un producător cunoscut.
Dacă îl comparați cu un aspirator de mână care costă câteva sute de lei atunci trebuie să știți că diferența e de la cer la pământ deoarece acesta are o putere mult mai mare și mai multe accesorii.

Te-ar mai putea interesa