Prestigio SmartBook 141 C6, laptop mic cu ecran de 14 inci

Prestigio SmartBook 141 C6 nu e un laptop simplu ci e un ultraportabil accesibil de numai 1.4 kg, iar acesta este e oferit de un brand nu foarte popular. Nu prea am ce să le reproșez acestor modele deoarece au toate dotările de bază și oferă exact ce caută mulți utilizatori. Îl recomand celor care au un buget mic și vor un laptop diferit, cu un hardware suficient de bun. Chiar dacă nu are un ecran prea mare, e la o rezoluție HD+ iar unghiurile de vizibilitate sunt satisfăcătoare ținând cont că nu veți sta la o distanță foarte mare de el.

Oricine își permite un astfel de laptop pentru că nu costă mult, însă poate că unii și-ar dori un rezoluție mai mare la ecran sau un procesor diferit. Un pic mai mare și mai diferit ar fi un Asus X515KA dacă nu vreți OS. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărat?

Față de multe alte laptopuri, acesta vine cu un procesor AMD A4 care este satisfăcător de bun. Se poate observa ușor că are un spațiu de stocare mic, însă este mult mai bun decât cel eMMC, datorită vitezelor de citire și transfer mult superioare.

Laptopurile compacte nu vin cu unități optice, însă au în dotare USB uri moderne și HDMI pentru conectarea unor periferice. Nu are nevoie de port LAN cât timp are tehnologie wireless, iar la o reinstalare a sistemului de operare, poate fi folosit un stick USB 3.0. Dotările sale speciale sunt următoarele: USB 3.0, WiFi ac, HDMI de tip mini, USB tip C. Ar mai fi și alte laptopuri însă pentru că are acel Windows 10 Pro preinstalat, prețul este ceva mai piperat.

Concluzie

Voi decideți cât de utile este sistemul de operare preinstalat, sau poate că aveți de gând să puneți voi unul, deci ați prefera un laptop fără el. Pot spune că arată foarte bine, oferă performanțe ridicate, totul pornește instant, conectivitate bună și multe altele. Prestigio SmartBook 141 C6 face parte din noua serie diferită de laptopuri care pot fi comparate cu ultrabookurile, doar că nu vedem aceleași materiale, că doar este destul de accesibil.

Te-ar mai putea interesa