Prestigio SmartBook 141 C5, laptop ieftin cu Windows 10 Pro

Laptopul Prestigio SmartBook 141 C5 este un model accesibil, motiv pentru care mai puteți lua în calcul și câteva accesorii pentru el. Să nu uităm că oferă un sistem de operare cu licență – Windows 10 Pro, iar această versiune este excelentă. Laptopul acesta se adresează utilizatorilor cu pretenții mici și care nu vor rula jocuri sau aplicații profesionale. Aș putea spune că este perfect pentru elevi și studenți deoarece are un preț mic și performanțele sunt satisfăcătoare.

Are un design modern și se vede din imaginea de prezentare că are un design destul de compact. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Pe acesta vedem un procesor Celeron N3350 care are placă video integrată destul de bună. Acesta nu poate fi folosit pentru a juca jocuri, dar puteți viziona conținut video HD sau conectați un televizor și folosiți laptopul ca media player portabil.

Ecranul este diferit de cel al altor laptopuri, adică are o rezoluție HD+ și o diagonală HD+ de 14.1 inci. Conectivitatea este bună la mai toate laptopurile, însă porturile pot fi mai numeroase la variante mai mari și tipul lor diferă. Consider că varianta de sus oferă exact ce aveți nevoie și pentru portul HDMI aveți nevoie de un cablu de tip mini.

Păreri pro și contra

Are o greutate redusă, vi se oferă posibilitatea să puneți un SSD dacă vă dorii mai mult spațiu de stocare, porturile sunt excelente, aveți Windows preinstalat, un ecran HD+ și dotări decente pentru acest buget. Posibilitățile de upgrade sunt destul de limitate la aceste gadgeturi, însă este de ajuns doar să mărim spațiul de stocare pentru că o memorie eMMC nu este de ajuns. Bineînțeles, puteți folosi un hard disc extern dacă vreți să țineți filmele și muzica preferată, ca apoi să o conectați la un televizor.

Prestigio SmartBook 141 C5 este un alt laptop de la acest brand și cam toate modelele oferite de acesta sunt atractive ca preț, iar dacă vă doriți componente mult mai avansate atunci alegeți un alt brand. Prețurile laptopurilor au crescut în ultimul an deoarece tot mai mulți utilizatori vor un gadget portabil și eficient.

Te-ar mai putea interesa