HP 15s-fq2022nq, laptop cu i3 şi Intel UHD

HP 15s-fq2022nq e un laptop din categoria office deoarece e echipat cu procesor i3. E un laptop pentru acasă, dar nu vă opreşte nimeni să-l folosiţi şi la lucru în cazul în care redactaţi documente.

Modelul acesta vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un model de calitate superioară care stă bine pe partea de portabilitate şi performanţe office.
Puteţi vedea din poza de alături că e vorba despre un model de culoare albastră (indigo blue) cu tastatură numerică în partea dreaptă.

Păreri pro şi contra

Modelul HP 15s-fq2022nq are procesor i3-1115G4 cu două nuclee şi capabil în a scoate 6418 puncte la benchmark. E un procesor apărut la sfârşitul anului 2020 şi care are integrat cip grafic Intel UHD.
Ecranul e unul de 15,6 inci cu panel IPS, strat anti-orbire şi rezoluţie 1920×1080 pixeli.
Pentru ca sarcinile să ruleze fluent acest model e echipat cu 8GB memorie RAM şi un SSD a cărui capacitate e de 512 giga. În opinia mea nu e nevoie de mai mult spaţiu de stocare, dar dacă vreţi atunci puteţi folosi un hard extern.
Conectivitatea e una superioară deoarece are 3 porturi USB, HDMI, card reader, wireless ac şi bluetooth.
Din păcate nu are sistem de operare, dar poate fi instalat Windows 10 de pe un stick USB. Recomand varianta Home deoarece e cea mai populară.
Portabilitatea e una ok întrucât e vorba despre un model cu greutate de 1,7kg şi a cărui baterie poate să ţină şi 7 ore… în funcţie de ce faceţi pe el.

Acest dispozitiv portabil e o soluţie foarte bună în cazul în care vreţi un laptop pentru navigat pe Internet, editat documente, vizionat filme şi jocuri nu prea complexe. Dacă vreţi ceva mai business atunci vă recomand un HP Envy. Iar, dacă vreţi ceva special pentru jocuri atunci o soluţie ar fi un Asus Tuf.

Te-ar mai putea interesa