Prestigio SmartBook 133 C4, laptop ieftin cu Windows 10 Pro

Laptopul din imaginea de jos se numește Prestigio SmartBook 133 C4 și este o alegere interesantă deoarece oferă destul de multe pentru un buget destul de mic. Cu alte cuvinte, nu veți găsi altul ca și acesta, iar designul este destul de elegant. Poate că mulți dintre voi nu ați auzit de acest brand, însă acesta a oferit de mulți ani numeroase tablete, ebook readere și dispozitive de navigație GPS. Nu putem avea pretenții foarte mari la un astfel de preț și se adresează unei anumite categorii de utilizatori.

Observ că are un hardware destul de nou și poate că ați fi preferat un SSD în locul aceleași memorii eMMC, dar diferențele nu sunt atât de mari. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Configurația acestui laptop are următoarele componentele: procesor AMD A4 9120e cu placă video integrată Radeon R3 Graphics, memorie RAM DDR4 și capacitate de stocare de 64GB. Acestea sunt specificații modeste pentru un laptop destul de accesibil și la aceasta se adaugă numeroasele dotări pentru ca voi să nu trebuiască să cumpărați foarte multe periferice. Diagonala ecranului nu este foarte mare și poate fi de ajuns pentru că veți lucra pe el de la distanță destul de mică.

Este echipat cu cameră web VGA, difuzoare decente, HDMI de tip mini, USB 3.0, USB 2.0, USB tip C, cititor de carduri, bluetooth, WiFi și ieșire combo microfon/microfon. Se poate conecta doar fără fir la internet dar sunt adaptoare dacă aveți cablu de rețea.

Păreri pro și contra

Oferă performanțe office excelente, suficient spațiu pentru aplicații și fișiere aferente, sistem de operare cu licență – Windows 10 Pro, conectivitate diversificată, memorie de 4GB, ecran HD, tastatură iluminată, un design compact și portabil. Spațiul de stocare poate fi mărit ușor cu o soluție externă (stick USB, SSD sau hard disc extern), astfel datele vor fi în siguranță. .

Prestigio SmartBook 133 C4 este o soluție mică și care poate fi folosită de oricine. Nu aș putea spune că ține locul unui desktop, însă nu sunt desktopuri în acest preț. Dacă vă doriți performanță și dotări mai bune, atunci ne uităm la un buget peste 2000 de lei.

Te-ar mai putea interesa