HP 15-dw1018nq, laptop cu Celeron N4020 şi SSD

HP 15-dw1018nq e un laptop de 15,6 inci a cărui procesor e Celeron N4020 aşa încât să fie suficient pentru sarcini office. Pentru ca informaţiile să fie accesate rapid are SSD de 256 giga şi 4GB memorie RAM.

Laptopul de faţă vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un model avansat tehnologic care e numai bun pentru acasă.
Din imagine se poate vedea că e un model de culoare neagră, producătorul menţionând că e vorba despre culoarea jet black.


Păreri pro şi contra

Ecranul laptopului HP 15-dw1018nq e unul de 15,6 inci cu rezoluţie HD (1366×768 pixeli) şi cu finisaj anti-glare. Din păcate nu e specificat tipul panoului, dar despre ecran ese menţionat că e cu margini înguste.
Memoria RAM e una suficientă de 4GB, iar stocarea e de 256GB. E vorba despre stocare pe SSD, iar dacă vreţi mai mult spaţiu atunci puteţi conecta un hard extern.
Portabilitatea e una foarte bună prin faptul că are o greutate redusă de 1,8kg. Bateria ţine undeva la 8 ore în funcţie de ce faceţi pe el.

Nu are unitate optică, dar are 3 porturi USB, un HDMI, card reader, wireless ac, bluetooth şi LAN. Lipsa unităţii DVD nu e un lucru important deoarece nu se mai folosesc CD-uri sau DVD-uri.
Un alt minus ar fi că nu are Windows preinstalat. Din această cauză recomand să instalaţi Windows 10 Home de pe un stick USB 3.0.

De final pot spune că acest model e unul pentru acasă dacă vreţi un laptop pentru lucru ori şcoala online. Caracteristicile sale sunt unele decente aşa încât să facă faţă sarcinilor precum vizionat filme, ascultat muzică, editat documente.
Procesorul Celeron dual core scoţând 1629 puncte la benchmark vă daţi seama că nu e un laptop de jocuri, dar le va rula pe cele foarte simple.

Te-ar mai putea interesa