Philips PowerPro Expert FC9744/09, aspirator verde fără sac cu clasă A+

Aspiratorul din imaginea de jos se numește Philips PowerPro Expert FC9744/09 care este varianta pe verde și cu un preț puțin mai mare (pe roșu e mult mai accesibilă, însă depinde de specificații, accesorii,  promoție și disponibilitate). Indiferent pentru care veți opta, trebuie să știți că veți avea un aspirator foarte eficient, adică cu clasă eficiență A+ (celălalt roșu are A). Multe modele au doar clasa A care și așa este destul de ok, însă la acesta vedem un consum și mai mic. Față de aspiratoarele vechi (de câțiva ani), consumul a scăzut destul de mult fără a afecta performanțele.

Chiar dacă arată precum un aspirator clasic, acesta este mult mai performant și clienții sunt foarte mulțumiți de alegere. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărat?

Dacă nu vă deranjează culoarea și puterea, atunci optați pentru cel mai accesibil model. Varianta de sus are o putere de 900 W adică este ceva mai mare, deci aspiratorul se va descurca mult mai bine când vine vorba de covoare sau să aspire părul animalelor.

Sunt și câteva accesorii în plus care le primiți în pachet care pot fi folosite și la alte suprafețe (tapițerie, covoare, podele dure etc). Chiar dacă sunt niște diferențe între cele două, dimensiunile și designul este același, chiar și nivelul de zgomot nu diferă. Deci de ce să nu alegeți varianta mai performanță chiar dacă este o diferență de câteva sute de RON?

Brațul aspiratorului are și o parte telescopică care va fi de folos celor care aveți camere înalte sau poate vreți să ajungeți după colțar sau alte corpuri de mobilier mai înalte ori lungi.

Are filtre foarte bune astfel că nu trebuie să vă faceți griji chiar dacă suferiți de vreo alergie.

Concluzie

Philips FC9744/09 este o alegere foarte bună pentru cei care nu sunt mulțumiți de vechiul model și doresc unul mai performant, dar și care să nu consume mult. Sunt și alte serii care poate v-ar interesa în caz că vă doriți ceva diferit sau doar ieftin cum este și acel Philips PowerPro Expert FC9729/09 de care vă precizam mai sus.

Te-ar mai putea interesa