Philips PowerPro Expert FC9729/09, aspirator fără sac cu eficiență A

Aspiratoarele fără sac sunt cele mia populare aspiratoare deoarece nu mai trebuie să cumpărați saci și să-i schimbați, trebuie doar să goliți recipientul. Poate că nu are cel mai mare recipient de colectare, însă 2 litri sunt de ajuns că doar nu aveți o locuință chiar așa de murdară. Philips PowerPro Expert FC9729/09 este un model puțin mai scump și îl recomand din mai multe motive, iar acestea le voi menționa mai jos. Cu fiecare generație, aceste aparate devin tot mai eficiente, compacte și ușor de transportat. Poate că pare cam mare și greu în imagine doar că are numai 5.5 kg, astfel că poate fi tras ușor după voi și chiar ținut cu ușurință în mâna stângă dacă vreți să aspirați o scafă sau poate treptele din casă.

Nu costă atât de mult pentru că s-a dorit a fi un aspirat or de buget și care să și impresioneze. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărat?

Trebuie comparat cu alte modele similare iar unul care mi-a atras atenția este Philips PowerPro Compact FC9334/09. Doar varianta de sus este prezentă în trei variante diferite (culori), dar poate că nu vă interesează prea mult cum arată. Noile aspiratoare au un design tot mai modernă și se poate vedea că sunt tot mai portabile, iar eu cred că se va ajunge să vedem tot mai multe aspiratoare verticale.

Revenind la acea comparație, modelul din serie Compact este mai ușor (evident după nume), are un recipient de colectare mai mic (pentru că este mai mic), putere de aspirare identică, cablu puțin mai scurt (cu 1 metru). Deci am putea spune că cel albastru ar fi mai bun, însă nu are filtru anti-alergic care este important indiferent că suferiți sau nu de o alergie.

Concluzie

Philips FC9729/09 este o opțiune la fel de bună ca și cea cu vreo 100 de lei mai ieftină, doar că diferența majoră o face acel filtru special H13. Ambele modele se laudă cu un consum anual redus (28 kWh, respectiv 25 kWh), astfel că vedem clasa de eficiență energetică A.

Te-ar mai putea interesa