Philips Performer Active FC8578/09, aspirator cu sac textil și tehnologie AirflowMax

Aspiratorul cu sac Philips FC8578/09 este un model ceva mai simplu și care nici nu costă foarte mult. Evident că nu face parte din generațiile precedente, ci din generația actuală care oferă și o eficiență energetică mai bună. Față de un aspirator fără sac, adică cu compartiment de colectare detașabil, acest tip de aspirator vine cu saci de colectare de 4 litri. Adică sunt mult mai încăpători decât alternativa fără sac, plus că și particulele de praf nu vor ajunge la motor sau în alte părți ale aspiratorului.

Dacă vreți să faceți niște calcule, trebuie să știți că sacii nu sunt foarte scumpi (undeva la 10-15 lei sacul și e mai avantajos la pachet mare de 16 saci). Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărat?

Alegând un aspirator ca acesta veți avea numai de câștigat deoarece vorbim de un model performant, adică are o putere de 650W. Poate părea mică în comparație cu cea a aspiratoarelor vechi, dar este de ajuns pentru că sunt mult mai bine gândite, astfel că rezultatele vor fi excelente indiferent de suprafață (podea dură sau covor).

Sunt incluse câteva accesorii ca să vă puteți descurca indiferent de situație și tubul de lângă mâner este telescopic (pot fi aspiratoare care nu au tub telescopic). Aveți cunoscutul cap de aspirare TriActive+ care aplică trei acțiuni diferite pentru a obține rezultatele dorite.

După cum am menționat sus, are tehnologie AirflowMax, iar aceasta vă va fi de folos atunci când vreți să umpleți la maxim sacul de aspirare și să nu faceți risipă. La aspiratoarele vechi se observa cum scădea puterea de aspirare odată cu umplerea sacului, ei bine, nu se întâmplă în cazul acestui aspirator.

Concluzie

Philips Performer Active FC8578/09 este prevăzut și cu suprafețe moi la mijlocul corpului, astfel încât să nu zgâriați mobilierul când îl trageți după voi. Noile aspiratoare au scăzut mult în dimensiuni, dar și greutatea lor este mult mai mică – 5.2 kilograme. Deci nu aveți motive pentru a opta pentru o soluție nouă și mai eficientă, iar dacă nu vă palce idee de aspirator cu sac, alegeți unul fără – Philips PowerPro Expert FC9729/09 (chiar și acesta are filtru anti-alergic).

Te-ar mai putea interesa