Philips Performer Active FC8575/09, aspirator cu sac textil și cap TriActive

Philips Performer Active FC8575/09 este unul dintre acele aspiratoare cu sac textil care sunt chiar atractive a preț și specificații. Mai sunt și alte variante și nu par să fie diferențe între ele, parcă doar la nivelul de zgomot (2 dB). Ar mai fi o diferență între ele care este destul de evidentă – prețul, care ar putea fi influențat de cerere și disponibilitate. Deci puteți lua fie cel care v-ar plăcea mai mult, fie cel mia accesibil model. Acest tip de aspirator (cu sac) nu mai este la fel de popular cum a fost cândva deoarece au apărut numeroase alte variante interesante (roboți de aspirare, aspiratoare verticale, portabile și clasice dar fără sac).

Modelul arată destul de bine și poate fi observat în imaginea de jos, iar față de vechile aspiratoare, este mult mai compact și mai ușor. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărat?

Dacă nu vă place idee de aspirator fără sac pentru că are un recipient de colectare prea mic (pe jumătate) și de multe ori praful ajunge unde nu trebuie, optați pentru cele cu saci. Nu costă chiar atât de mult dacă optați pentru pachetele mai mari cum sunt cele 16 saci, prețul ajungând să fie de circa 10-15 lei per sac.

Nu aveți cum să nu fiți mulțumiți de el că doar oferă exact ce aveți nevoie: o putere de aspirare bună (motor de 900W), consum de energie scăzut, filtre bune (anti-alergeni), are sistemul AirFlowMax (nu scad performanțele de aspirare când sacul se umple), aveți acel cap special cu trei acțiuni numit TriActive, cuplajele au un sistem cu click

Concluzie

Philips FC8575/09 merită ales iar dacă nu vă place idee de sa, adică v-ați răzgândit pe parcurs, Philips PowerPro Expert FC9729/09 este o soluție chiar mai bună dar cu un preț mai piperat, dar nu mai cumpărați saci. Diferența de preț este evidentă și capitolele performanță și consum sunt cam la fel. Majoritatea aspiratoarelor nu foarte scumpe, n-aș zice chiar accesibile, au relativ același specificații, iar diferențele majore le fac filtrele, accesoriile incluse, tehnologiile de aspirare.

Te-ar mai putea interesa