Philips FC6725/01, păreri aspirator 2 în 1

Philips FC6725/01 e un aspirator vertical 2 în 1 cu un consum anual de circa 16 kWh. de la început trebuie să scriu că este considerat un model 2 în 1 pentru că pe lângă faptul că este vertical este și un aspirator de mână.

Acest aspirator are un preț bun Vezi prețul special de azi ». Din imaginea de alături se poate vedea că e de culoare verde și că peria este una echipată cu iluminare LED.

Păreri pro și contra

Probabil că ar trebui sa precizez că e un model care aspiră doar uscat, însă compensează pe partea de portabilitate pentru că are o greutate de 2,5 kg și o baterie care poate să țină până la 40 de minute. Dacă o să-l folosiți în mod turbo atunci o să țină maxim 20 minute.

Dacă te întrebi cât trebuie ținut la încărcat atunci răspunsul e că 5 ore. Majoritatea aspritoarelor cu acumulator sunt unele care se încarcă în 4-5 ore.

Recipientul de praf are o capacitate normală de 400 ml. În acest fel probabil că va trebui golit la două aspirări sau ceva de genul. De asemenea trebuie să scriu că motorul are un filtru calitativ care e de tip lavabil.

Motorul acestui aparat e unul numit Power Blade, fiind proiectat pentru o viteză cât mai mare a aerului. Suplimentar, acesta este ajutat de PowerCycone 7 care ajută la menținerea unei performanțe puternice îndelungate.

Ca un rezumat, principalele avantaje ale aparatului sunt:

  • Greutatea redusă
  • Autonomie de 20-40 minute
  • Putere bună
  • Ușor de întreținut

Ca o concluzie, trebuie să scriu despre acest model că va fi mai mult decât suficient pentru cineva care aspiră de 1-2 ori pe săptămână în câteva camere. Iar, ocazional poate fi utilizat pentru aspirarea după colțar sau în mașină.

În cazul în care sunteți interesați de o alternativă atunci recomand modelul Electrolux Well Q8 WQ81-ALRS. Această alternativă având caracteristici similare.

Te-ar mai putea interesa