Electrolux Well Q8 WQ81-ALRS, păreri aspirator 2 în 1

Electrolux Well Q8 WQ81-ALRS este un aspirator vertical 2 în 1 persoanele interesate de portabilitate. Este 2 în 1 deoarece primim un aspirator vertical și unul de mână. Aspiratorul vertical ne va ajuta în casă, iar cel de mână va fi util spații greu accesibile sau în mașină.

Aspiratorul vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ». nu este un preț mare având în vedere că am putea spune că primim 2 aparate. Ce nu a menționat este și faptul că în pachet este livrată o perie cu UV. Acest tip de perie este foarte utilă pentru acarieni.

Păreri pro și contra

Aspiratorul acesta de la Electrolux este unul cu 2 trepte de putere, puterea motorului fiind de 52W. Ceva interesant, oarecum preluat de la Miele este posibilitatea depozitării accesoriilor direct pe aparat. În felul aceasta avem la îndemână accesoriile atunci când avem nevoie de ele.

Multă lume este preocupat de cât de curat este aerul evacuat. Din această cauză trebuie să scriu că filtrarea aerului se realizează în 5 pași.

Greutatea aparatului este undeva la 4,8 kg, dar având un design ergonomic va fi foarte ușor de utilizat. Mai exact greutatea este una distribuită uniform. În privința autonomiei trebuie să scriu că este una normală pentru un astfel de aparat, adică de undeva la 55 minute.

Dacă ar fi să sumarizez principalele aspecte pozitive ale aparatului atunci acestea ar fi:

  • portabilitatea bună
  • că este un aparat 2 în 1
  • dispune de sistem de iluminare
  • poate fi utilizat pe mai multe suprafețe

Din păcate acest model aspiră doar uscat, iar capacitatea de colectare este de 350 ml.

Per ansamblu, recomand acest model celora care vor un aparat compact și ușor de folosit. Un mare avantaj e și faptul că bine de la Electrolux care este producătorul numărul 2 la nivel mondial când vine vorba despre electrocasnice.

Te-ar mai putea interesa