Philips EP2231/40, model automat cu ecran touch

Un espressor premium e Philips EP2231/40 şi faţă de modele de 500 de lei se evidenţiază cu o multitudine de lucruri precum râşniţa ceramică, sistemul LatteGo, filtrul Aqua Clean şi uşurinţa în utilizare. Să nu mai zic de faptul că Philips e un etalon în domeniul aparatelor de preparat cafea.
Acest aparat poate prepara doar 3 tipuri de băuturi (espresso, cappuccino şi cafea) spre deosebire de EP3243 care poate prepara 5 tipuri.

Modelul acesta vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un aparat modern care arată bine şi e uşor de folosit graţie panoului de comandă intuitiv. De exemplu pentru fiecare tip de băutură are buton dedicat iar dacă vreţi doar apă fierbinte pentru ceai aveţi buton şi pentru aşa ceva.


Păreri pro şi contra

Modelul Philips EP2231/40 e unul echipat cu râşniţă ceramică care are 12 trepte de reglare şi poate prepara cel puţin 20.000 de ceşti. Avantajele unui astfel de râşniţe sunt precizia şi că e rezistentă.
Este echipat cu filtru Aqua Clean care purifică apa şi face ca aparatul să nu trebuiască detartrat până la 5000 de ceşti.
Mulţumită celor două duze de cafea pot fi preparate simultan două ceşti de cafea.
Aparatul nu e prea mare, dimensiunile fiind de 25x37x43 lxaxî cm.
Pentru ca aroma boabelor de cafea să rămână mai mult timp are Aroma Seal. Acest lucru ajută şi la reducerea zgomotului râşniţei.

Aparatul de faţă e cel mai bun pentru prepararea băuturilor tip cappuccino şi espresso.
E un aparat de tip AIO (all in one) aşa încât aveţi totul la îndemână când vine vorba despre prepararea băuturii. În felul acesta veţi cât mai puţine bătăi de cap. Iar întreţinerea e una uşoară deoarece recipientele sunt unele demontabile şi lavabile (se pot spăla sub jet de apă sau ceva de genul).

Te-ar mai putea interesa