Philips seria 800 EP0824/00, espressor automat cu râșniță ceramică

Espressorul Philips seria 800 EP0824/00 e unul automat pentru persoanele interesate în a savura o cafea sau un espresso de o calitate superioară. Venind de la Philips avem garanția unui produs cu o fiabilitate foarte bună și un un excelent raport între preț și dotări.

Aparatul vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat care se comportă fără reproșuri când vine vorba despre a pregăti „cafea” de calitate mai mult decât bună.
Nu știu dacă se poate vedea din poza de alături, dar acest model este unul complet echipat. Ce vreau să spun e că are râșniță, sistem de spumare etc.

Păreri pro și contra

Modelul EP0824/00 din seria 800 de la Philips este unul automat cu o spumare manuală a laptelui.
Alimentarea aparatului se face cu cafea boabe întrucât vine echipat cu râșniță ceramică. O astfel de râșniță este preferată în defavoarea unora metalice deoarece sunt mai performante, iar rezultatul e unul mai bun. Fiabilitatea unei astfel de râșnițe este foarte bună deoarece cu ea pot fi preparate până la 20.000 cești de cafea.
Cum e în cazul altor modele din ziua de azi, și acesta este echipat cu panou de comandă touch.
În privința caracteristicilor tehnice trebuie să scriu că acest model are o putere de 1500W și că pompa are o presiune de 15 bar.
Întreținerea aparatului e una fără bătăi de cap deoarece se pot prepara până la 5000 cești fără detartrare, iar curățarea e una ușoară întrucât unitatea de preparare e complet detașabilă

Sunt și unele aspecte negative de care trebuie să ținem cont, printre acestea fiind faptul că nu e smart. Adică nu poate fi controlat de pe un telefon mobil sau ceva de genul.

Per ansamblu, acest model e perfect pentru cei care vor un aparat premium cu care să poată prepara espresso la cel mai înalt nivel.
Dacă sunteți interesați de o alternativă atunci vă recomand modelul De’Longhi Magnifica Evo ECAM 290.42.TB.

Te-ar mai putea interesa