De’Longhi Magnifica Evo ECAM 290.42.TB, păreri espressor modern

De’Longhi Magnifica Evo ECAM 290.42.TB este acel espressor pentru persoanele interesate de ceva automat capabil să prepare 5 tipuri de băuturi (pe site-ul producătorului scrie că poate prepara 6 tipuri). Este un model al anului 2022 care a fost premiat „reddot winner 2022” (premiu pentru design). Spre deosebire de modele manuale (aici aș face referire la modelul Stilosa EC 235.BK care e unul manual de buget), acesta poate fi alimentat cu cafea boabe sau măcinată.

Espressorul acesta are un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe banii aceștia primim un aparat complet echipat. Prin „complet echipat” se înțelege că are râșniță și alte facilități necesare unui model automat.
Din imagine se poate vedea că e un aparat de culoare „titanium black”, fiind vorba despre un model cu carcasă din plastic.

Motivele pentru care merită

Sunt mai multe motive pro și contra acest aparat, iar cele mai importante le voi evidenția în rândurile care urmează.
În primul rând, modelul Magnifica Evo ECAM 290.42.TB este unul cu o eficiență energetică bună, fiind vorba despre clasa A.
Alt lucru important e faptul că are pompă cu presiune de 15 bar. Este o valoare standard pentru astfel de aparate și va ajuta ca toată aroma să fie scoasă din cafea.
Controlul aparatului e unul modern prin intermediul unui ecran color de tip touch.
Dacă o să alimentați aparatul cu cafea boabe atunci o să vă ajute râșnița metalică. Aceasta e una cu 13 setări.
Spumarea laptelui se realizează manual. Aceasta combină abur, aer și lapte așa încât să fie obținută o spumă bogată.
Cele 5 băuturi care pot fi preparate de aparat sunt americano, doppio+, long, cafea și espresso.

Ca minusuri ar fi faptul că nu e smart (adică nu poate fi controlat de pe telefon) și că are un preț ușor mare… comparativ cu un model manual.

Acest aparat ar fi recomandarea mea pentru persoanele care vor ceva modern, ușor de folosit și care să poată prepara ai multe tipuri de băuturi derivate cafelei.

Te-ar mai putea interesa