Neff R8580X2EU, uscător de rufe german

Uscătoarele de rufe sunt o opțiune bună pentru cei care nu au alte soluție pentru uscarea rufelor. De multe ori nu este de ajuns ca mașina de spălat să stoarcă bine, ci este nevoie de un aparat suplimentar. Neff R8580X2EU poate fi acela deoarece vorbim de un producător german cu o lungă istorie, motiv pentru care aparatele sale oferă o fiabilitate pe măsură. Din păcate nu sunt foarte multe modele deoarece prețurile sunt destul de mari, însă dacă punem în balanță și durata de funcționare (fiabilitatea), atunci pot spune că merită.

Designul nu este mult diferit de cel al altor branduri, iar dimensiunile nu par să fie afectate de performanțele ei. Costă mai mult decât o mașină de spălat, însă vorbim de tehnologii moderne pe acesta, dar și de un plus de calitate. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărat?

Este un aparat electrocasnic de dimensiuni generoase și care poate fi încărcat ușor deoarece are o ușă cu diametru destul de generos. Unii utilizatori aleg să monteze uscătorul peste mașina de spălat, astfel că mutați doar rufele dintr-un aparat în altul, dar mai simplu e să-l puneți lângă dacă spațiul vă permite.

Din câte observ este unul dintre puținele modele care folosesc un sistem de uscare hibrid, adică rufele sunt uscate prin intermediul pompei de căldură și prin condensare. De multe ori spun că este de ajuns că are acea pompă de căldură, însă modelul de sus oferă un sistem de uscare puțin mai avansat.

Evident că are senzori care monitorizează programul, astfel încât rufele să nu fie uscate excesiv iar țesăturile să fie deteriorate. Tehnologia folosită se numește AutoDry, adică reiese din denumirea ei că este vorba de un proces automat.
Clasa energetică despre care este vorba este A++ care este foarte bună, însă dacă ar fi să pună noile etichete după cum vedem la mașinile de spălat, atunci nu ar mai fi atât de grozavă.

Concluzie

Neff R8580X2EU este un uscător numai bun pentru o mașină de spălat cu capacitate de încărcare similară și nici nu cred că veți avea nevoie de mai mult. Că tot ziceam mai sus că acest brand nu oferă foarte multe soluții sau nu sunt multe modele disponibile pe piață, eu aș recomanda și o alternativă de la concurență – Miele TSC 563 WP – în caz că vă doriți tot calitate germană, dar la un preț mai scăzut.

Te-ar mai putea interesa