Miele TSC 563 WP, uscător premium cu facilități smart

Miele TSC 563 WP este un uscător premium pentru persoanele interesate de ceva cu pompă de căldură și clasa A+++ de eficiență energetică. Vine de la un producător german, lucru care ne arată că aparatul are o fiabilitate foarte bună.
Referitor la consumul energetic trebuie să adaug că pe an e vorba de 177 kWh.
Uscătorul are un preț bun Vezi prețul special de azi », și pe acești bani primim unul dintre cele mai bune uscătoare de pe piață. Nu doar că este extrem de eficient energetic, dar are și multe facilități utile. Printre acestea se numără Miele@Home care presupune integrarea aparatului cu o mașină de spălat și urmărirea aparatului de pe telefon.


Pro: Uscarea hainelor se face într-un mod foarte precis datorită caracteristicii Perfect Dry.
Pentru economisire suplimentară de energie acest model vine cu tehnologia EcoDry. În esență acest lucru presupune programe cu timp de ciclu scurt care se transpune în consum scăzut de energie.
Ca în cazul mașinilor de spălat, și acest uscător este testat așa încât să aibă o durată de viață de 20 de ani. În acest fel putem spune că e un aparat de îndelungă folosință în adevăratul sens al cuvântului.
Ceva foarte interesant e sistemul de aromare numit Fregrance Dos. Acest lucru vă ajută să aveți rufe parfumate, nu doar pufoase.
Probabil că ar trebui să precizez și faptul că motorul din acest aparat este unul Profi Eco. E vorba despre un motor cu inverter care este eficientă energetic, silențios și durabil.

Contra: Singurul dezavantaj al electrocasnicului ar fi costul de achiziție ușor mare. Dar, e unul corect din moment ce are o multitudine de facilități utile integrate.

Concluzia mea referitoare la acest model ar fi că își merită banii dacă doriți ceva premium, din toate punctele de vedere. Iar dacă vă interesează și o mașină atunci vă recomand tot un model de la Miele – WSF 363 WCS.

Te-ar mai putea interesa