Liebherr XRFbd 5220, side by side cu BluPerformance

Liebherr XRFbd 5220 este un side by side de top și se poate vedea după specificații, design și dotări. Evident că are un volum generos și dimensiuni pe măsură, astfel că instalarea sa se poate face precum în imaginea de prezentare (parțial integrat în perete). Dacă nu dispuneți de un astfel de loc pentru instalare, atunci vă recomand să-l puneți lângă mobilierul din bucătărie atunci nici nu mai pare atât de mare. Designul este unul minimalist astfel că poate fi confundat ușor cu mobilierul, doar că nu este pe acea culoare (negru metalizat). Tot pe Dark Inox este și Beko GN163240ZXBRN, dar că aparatul este mult sub cel prezentat mai jos (la majoritatea capitolelor).

Poate i comparat cu două aparate diferite sau chiar cu unele frigidere de top, însă nu sunt alte aparate frigorifice care pot ajunge să aibă până la 700 litri ca cel de jos. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărat?

Prețul sugerează că nu se adresează oricui și nu trebuie neglijat nici faptul că este cel mai bun model oferite de acest brand german, iar fiabilitatea este peste medie. Se laudă și cu un consum anual foarte redus dacă îl raportăm la volumul oferit.

Temperatura poate fi reglată cu ușurință cu ajutorul panoului de control modern echipat cu tehnologie touch. Aparatul poate fi echipat cu un SmartDeviceBox care l-ar face Smart, adică dacă vă palce idee de locuință modernă controlată prin intermediul asistenților vocali, această opțiune este una trebuie luată în calcul.

Sunt prezente tehnologii de top, iar aici mă refer la NoFrost (dezghețare automată), EasyFresh (conservare perfectă a legumelor și fructelor în sertarele dedicate) și BluPerformance. De NoFrost și Easy Fresh cred că ați mai auzit deoarece sunt prezente și la alte aparate frigorifice, iar la alți producători pot fi denumiri puțin diferite. Totuși, tehnologia BluPerformance este nouă și oferă numai avantaje – nivel de zgomot redus, consum redus și performanțe de congelare ridicate.

Concluzie

Mai sunt și alte caracteristici speciale care ar trebuie menționate, ideea e că Liebherr XRFbd 5220 este foarte bine gândit și se vede că producătorului nu i-a scăpat nici un detaliu.

Te-ar mai putea interesa