MSI Stealth 15M A11UEK, laptop de gaming alb

Dacă căutați un laptop alb, MSI Stealth 15M A11UEK poate fi modelul prefect că doar are un hardware super avansat, un design compact și dotări bune. Prețurile diferă în funcție serie, iar din câte am observat variantele pe negru costă mai puțin. Indiferent de culoarea laptopului, configurația este cea care contează. Din imaginea de jos se vede clar că vorbim de un model cu ecran standard, adică vorbim de aceeași diagonală. Îl recomand chiar și vloggerilor pentru că placa video RTX 3060 care se descurcă foarte bine în orice situație.

Modelul din imagine poate fi folosit pentru orice, adică nu trebuie să fiți pasionat de gaming. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Configurația conține următoarele componente: procesor Core i7 pe 10 nm, placă video Intel Iris Xe Graphics, 16GB memorie RAM, SSD de 512GB, placă video RTX 3060 Max-Q. Porturile acestui laptop sunt ceva mai avansate decât la restul și poate că nici nu vă veți folosi mult de ele. Oricum, trebuie să instalați un sistem de operare iar cel mai potrivit ar fi Windows versiunea 10 sau 11. Tastatura iluminată nu este una oarecare ci este una RGB, adică oferă numeroase opțiuni de personalizare. Sistemul de răcire face față cu brio și vă puteți juca jocuri fără probleme, iar voi îl puteți ține în priză dacă nu vreți să vă faceți griji că rămâneți fără batere.

Păreri pro și contra

Din imaginea de sus se poate vedea că vine cu o mulțime de porturi și nu cred că este unul care nu este prezent. Aveți chiar și tehnologia Thunderbolt v4, în caz că vreți să conectați un adaptor mai special sau chiar un monitor profesional. Anumite tehnologii chiar pot fi utile, dar mai sunt și dotările care sunt importante că doar laptopul va înlocui un model mai vechi sau chiar un PC. Rata de refresh mare oferă o claritate superioară în timpul jocurilor.

MSI Stealth 15M A11UEK poate fi cadoul ideal de Crăciun sau poate vreți să-l cumpărați ca și un eventual upgrade. Veți aprecia greutatea redusă pentru că nu sunt multe laptopuri de 1,7 kg în acest preț, plus că vă oferă o configurație chiar interesant.

Te-ar mai putea interesa