HP Omen 17-ck0010nq, laptop pentru jocuri cu SSD mare

HP Omen 17-ck0010nq este un laptop interesant pentru că oferă un SSD mai generos decât restul, adică vorbim de o capacitate de 1TB. Chiar dacă influențează destul de mult prețul acestuia, veți vedea că este mult mai rapid decât un hard disc, iar noile modele au o durată de utilizare mai mare. Nu sunt necesare două tipuri de medii de stocare este de ajuns unul singur și să fie generos. Acest producător oferă numeroase configurații, în caz că nu sunteți dispuși să depășiți un anumit buget.

Laptopurile de 17 inci sunt perfecte pentru acei utilizatori are au avut desktop în trecut, deoarece diferența de ecran nu mai este atât de mare. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Componentele acestui laptop sunt foarte bune: procesor Intel pe 10 nm, memorie RAM 16GB, SSD de 1TB și grafică RTX cu 6GB memorie. Laptopurile acestea au un preț ceva mai mare pentru că oferă un scor de performanță superior, iar sistemul de răcire este mult diferit de cel de pe laptopurile clasice. Se poate vedea și din imaginea de sus că are niște fante mari pentru evacuarea aerului cald.

Păreri pro și contra

Este un laptop deosebit care va fi folosit mulți ani pentru jocuri și nu numai (chiar și pentru aplicații diverse). Laptopuri acestei serii oferă aceleași dotări, însă pot fi mai multe generații. Totuși, merită să cheltuiți mai mult pentru un laptop care îl puteți folosi mulți ani, iar portabilitatea va fi un punct forte, că doar are sub 3 kg. Poate că pare cam mult, însă are un hardware avansat care va putea rula jocuri mulți ani de acum încolo. Arată bine pe negru și tastatura iluminată RGB poate fi personalizată cu ajutorului unui software. Nu este nevoie de conectarea cu fir la internet, pentru că laptopul are conectivitatea WiFi ax 2×2.

HP Omen 17-ck0010nq este soluția perfectă pentru cei care oscilează între un laptop și un desktop, pentru că oferă un ecran mare și componente avansate. Alături de acesta trebuie să alegeți un mouse de gaming, cu fier ar fi ideal și pentru a-l transporta mai ușor, este necesară o geantă.

Te-ar mai putea interesa