MSI Stealth 15M A11SDK, laptop de gaming foarte ușor

Un laptop compact și ușor de transportat este acest MSI Stealth 15M A11SDK, care are și un hardware foarte avansat. Este vorba de un laptop de gaming interesant care s-ar putea să vă placă deoarece are un design modern. Nu toate brandurile oferă astfel de soluții și nu se compară cu laptopurile de gaming clasice. Este mult mai subțire și mic, motiv pentru care sistemul de răcire este diferit, nu are atâtea porturi și nici tastatură numerică.

Acest brand oferă laptopuri foarte interesante, motiv pentru care sunt destul de apreciate de utilizatori. Dacă nu ați fost mulțumiți de actualul laptop și vreți să faceți o schimbare, atunci laptopul de jos trebuie pus pe listă. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Configurația laptopului are următoarele componente: i7 1185G7, memorie de 16GB, SSD de 1TB și GeForce GTX 1660 Ti. Poate că nu are cele mai grozave componente în acest buget, însă trebuie să înțelegi că are o construcție foarte compactă. Multe laptopuri pot înlocui fără probleme vechile desktopuri, doar că prețurile nu mai sunt la fel de atractive când ne dorim ceva mai deosebit (o serie de top).

Păreri pro și contra

Are o tastatură iluminată destul de plăcută (RGB), sistemul de răcire își face bine treaba, carcasă solidă și plăcută la atingere (aluminiu), combinația de gri cu albastru arată bine (puteți alege orice culoare la tastatură), are un Core i7 pe 10 nm, placă video GTX 1660 Ti, SSD rapid și spațios. Sunt multe motive pentru care merită ales, iar dacă nu vă interesează cum arată sau este cât de portabil, atunci optați pentru serii cu design mai mare. Aș putea spune că este combinația perfectă între un ultraportabil și un laptop pentru jocuri, adică beneficiați de portabilitate și performanță. Totuși, autonomia nu este cea mai mare și nici nu aveți cel mai avansat procesor pentru gaming (4 core).

MSI Stealth 15M A11SDK poate fi folosit pentru gaming, însă și pentru anumite aplicații profesionale. Aș putea spune că este ideal pentru vlogeri care folosesc multă editare video, iar hardware-ul avansat și portabilitatea sunt foarte important.

Te-ar mai putea interesa