Gigabyte G5, laptop de gaming cu DisplayPort

Laptopul Gigabyte G5 este unul conceput pentru cei pasionați de gaming și nu numai. Un laptop performant poate fi folosit la orice doar că este ceva mai solid și nu oferă un design foarte elegant. Sunt destui de mulți producători de laptopuri care oferă soluții pentru cei pasionați de jocuri, dar poate că nu vă place designul. Cel de jos oferă un design simplu și solid, iar dacă vreți să renunțați la vechiul PC, o puteți face pentru că acesta are componente destul de avansate.

Am pus poza de mai jos pentru a vă face o idee despre el, însă nu se văd porturile și gurile de aerisire. Porturile sunt poziționate atât pe lateral, cât și în spate pentru ca acele cabluri să nu fie deranjante. Mă refer la porturile audio/video și cel de încărcare. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Acest model are un hardware satisfăcător pentru cât costă: Core i5 cu 6 nuclee, 16GB RAM, placă video RTX 3060 și SSD de jumătate de tera. Ecranul este un alt aspect important al laptopului și vedem o rată de refresh mai mare decât la alte – 240 Hz. Astfel, imaginea rămâne clară chiar și când obțineți mai multe fps-uri în jocuri (competitive). Unele jcouri nu au cerințe hardware mari și de aceea configurația acestui laptop este perfectă.

Păreri pro și contra

Este echipat cu o baterie foarte bună care este satisfăcătoare pentru uz zilnic, iar autonomia diferă în funcție de ce veți face pe el. Are ceva mai multe porturi decât un laptop de gaming accesibil și pot fi văzute în partea din spate. Dotările sunt excelente și se poate vedea și tastatura că are funcție de iluminare pentru a putea juca și seara târziu fără a mai aprinde o lampă de birou.

Gigabyte G5 are tehnologie WiFi 6 pentru ca voi să beneficiați de cea mai bună viteză la internet chiar și fără fir. Bineînțeles, aveți nevoie și de un router wireless compatibil, iar acesta nu are un preț chiar atât de mare (unii provideri oferă acest gadget la un cost lunar fix).

Te-ar mai putea interesa