MSI Prestige 14 EVO, laptop office de top cu Thunderbolt v4

Laptopul de mai jos este unul dintre puține soluții office de la acest brand. Este MSI Prestige 14 EVO care are o construcție premium, dotări excelente și un hardware performant. Se poate vedea că este vorba de un laptop modern care poate fi de folos pentru cei care nu folosesc tot timpul mouse, adică are touchpad mare. Are un sistem de balamale similar cu cel de la ASUS, adică laptopul se ridică la deschiderea ecranului pentru ca aerul să circule mai bine pe sub el și tastatura are o poziție mai bună de utilizare.

Acest laptop se adresează utilizatorilor mai pretențioși care nu au fost mulțumiți de alegerile precedente și vor să încerce ceva nou. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Sunt puține aplicații care necesită un astfel de hardware – Core i7 Quad Core, 16GB RAM, 1TB SSD. Poate fi văzut precum o investiție foarte bună deoarece îl puteți folosi mulți ani fără a mai investi în el și nici nu vă veți mai gândi să-l schimbați prea repede. Există astfel de laptopuri care impresionează la toate capitolele, doar că prețurile sunt piperate și de multe ori vă gândiți la modele similare ca și performanțe, doar că nu oferă aceeași calitate. Se poate vedea doar din imaginea de prezentare că nu este un laptop oarecare și poate fi folosit chiar și de companii deoarece are dotări corespunzătoare.

Păreri pro și contra

Are o mulțime de dotări speciale care nu le găsim pe laptopuri de buget: camera IR, cititor de amprentă, WiFi 6, PCIe Gen4 și Intel Evo Platform. Bineînțeles, tastatura iluminată nu este o noutate, dar la acesta vedem îmbunătățiri pentru o vizibilitate mai bună a acesteia. Carcasa este realizată din aluminiu, motiv pentru care greutatea laptopului a ajuns la numai 1.29 kg. Bateria sa oferă o autonomie maximă impresionantă, dar și încărcarea sa durează foarte puțin. Conectivitatea este excelentă și încărcare laptopului se poate face chiar prin intermediul Thunderbolt-ului.

MSI Prestige 14 EVO nu necesită niciun upgrade deoarece are suficientă memorie RAM și chiar un SSD generos de 1TB. Nu veți mai simți lipsa unui HDD, pentru că acum aveți loc pentru orice tip de fișier.

Te-ar mai putea interesa