HP Pavilion 14-dv0037nq, laptop roz de 14 inci

Laptopul roz din imagine este unul cu ecran de 14 inci și hardware foarte performant. HP Pavilion 14-dv0037nq este modelul prezentat și nu este singurul disponibil din această serie, doar că poate vă place foarte mult culoare. Poate fi cadoul perfect pentru persoana iubită și va fi un laptop perfect, deoarece are unul dintre cele mai avansate procesoare și toate aplicațiile pornesc instant. Îl puteți transporta destul de ușor pentru că are dimensiuni reduse și se poate alege o geantă de laptop de umăr și un mouse wireless.

Culoarea este una metalizată și arată destul de bine, iar tastatura este pe aceeași culoare și nu este neagră ca în cazul altor laptopuri. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Are cel mai nou procesor Intel Core i7, adică vedem tehnologie de fabricație pe 10 nm. Placa video nu este foarte importantă pentru că nu este un laptop de gaming, însă conținutul video îl poate rula fără probleme (chiar și 2160p). Acest producător oferă numeroase soluții, chiar și pe alte culori ori cu ecran de 15 inci dacă nu vă interesează portabilitatea. Însă, nu toate sunt ca cel de sus, adică nu au un finisaj metalizat și culoare roz.

Păreri pro și contra

Are o greutate de numai 1.41 kg, o autonomie maximă de 8 ore, WiFi ac 2×2 (Dual Band), ieșire HDMI 2.0 (redare 4K 60p), porturi USB 3.0 și tip C, difuzoare Bang & Olufsen și multe altele. Este destul de dotat și am enumerat cele mai importante caracteristici ale acestui model, dar care le vedem și pe toată seria. Imagine oferită de ecranul IPS este foarte clară și detaliată, chiar nu aveți ce să-i reproșați și puteți conecta un monitor la acesta dacă vreți să aveți mai mult spațiu de lucru. Protecția mată a acestuia împiedică lumina să se reflecte din acesta, astfel că-l puteți folosi și în spații deschise sau cu lumină puternică.

Poate fi util pentru o mulțime de taskuri și înlocuiește fără probleme un PC. HP 14-dv0037nq nu are tastatură iluminată, acesta fiind singurul minus al laptopului în acest buget, dar și așa, tastatura e destul de vizibilă.

Te-ar mai putea interesa