MSI Modern 14 B5M, laptop mic de 14 inci

MSI Modern 14 B5M este unul dintre cele mai atractive laptopuri de dimensiuni reduse și care oferă o configurație destul de performantă. Poate că din imaginea de jos nu se vede prea bine, dar aici este vorba de un laptop cu display de 14 inci (cum are și HP Pavilion 14-ec0020nq), adică vorbim de o construcție mai compactă și ușoară. Pentru a vă face o idee despre acesta, am pus imaginea de jos, însă pot spune că arată mult mia bine decât în imaginile de prezentare. Totuși, vorbim de un brand care s-a specializat pe acest segment, însă cele mai multe laptopuri sunt de gaming.

Cel de jos este un laptop pentru uz office pentru că-i lipsește placa video dedicată, dar și un sistem eficient de răcire. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

 

Merită sau nu merită cumpărat?

Să nu se înțeleagă greșit, laptopul se descurcă foarte bine în cele mai multe situații pentru că are un procesor cu 8 nuclee și tehnologie pe 7 nm. Acest AMD este conceput pentru taskuri mai dificile însă tot nu l-aș recomanda pentru gaming deoarece îi lipsesc anumite dotări, după cum am menționat mai sus.

Displayul acestui laptop are specificații foarte bune și aici mă refer la faptul că are panou IPS; rezoluție 1080p, refresh 60 Hz și altele. În general, ecranele IPS oferă caracteristici foarte bune și luminozitatea sa e mult peste cea a ecranelor clasice. Dacă studiați puțin piața, veți vedea că nu costă chiar atât de mult pentru că vorbim de un laptop care poate concura cu unul cu Core i7.

Concluzie

L-aș recomanda pentru că oferă exact cât aveți nevoie, poate chiar mai mult, adică nu va fi nevoie să investiți în componente hardware mai bune. Oricum, doar memoria RAM și SSD-ul pot fi înlocuite, iar multe laptopuri suportă și SSD-uri SATA. Porturile USB sunt numeroase și diversificate, iar tehnologiile fără fir sunt destul de avansate, adică vorbim de WIFI ax și bluetooth 5.1.. MSI Modern 14 B5M este un model destul de interesant cu o greutate de numai 1.3 kg și care poate fi transportat cu ușurință de oricine. Tastatura iluminată nu este o noutate pe laptopurile office și poate deveni foarte utilă când călătoriți și nu aveți suficientă lumină.

Te-ar mai putea interesa