HP Pavilion 14-ec0020nq review

Dacă vreți un laptop cu portabilitate foarte bună atunci vă recomand modelul HP Pavilion 14-ec0020nq. Acesta e suficient pentru sarcini office și intră în categoria modelelor business, dar poate fi utilizat și acasă.

Acest model are un preț bun Vezi prețul special de azi », iar din imaginea alăturată se poate vedea că e de culoare argintie (producătorul a numit-o natural silver).
Probabil că vedeți că stă binișor pe partea de porturi având 3 USB, HDMI 2.0, wireless ax și bluetooth.

Review

Laptopul e unul de 14 inci, iar de aici putem să deducem faptul că e construit așa încât să ofere o portabilitate peste medie. În felul acesta aparatul are o greutate de 1,4 kilograme și baterie care să țină maxim 10 ore.
Pentru a putea fi utilizat din prima clipă acest model vine cu sistemul de operare preinstalat. E vorba despre Windows 11.
Procesorul din dotare e unul cu opt nuclee, fiind vorba despre un Ryzen 7 capabil în a scoate 16.113 puncte la benchmark.

Pro

  • Procesorul e unul foarte performant, fiind echivalent i7 sau chiar mai puternic.
  • E construit pentru portabilitate
  • Vine cu Windows de generație nouă, adică 11
  • Memoria e una suficientă (16 giga RAM și stocare pe SSD de 512)
  • Are opțiuni de conectivitate moderne precum 3 USB, HDMI 2.0, wireless ax etc

Contra

  • Nu e un laptop pentru jocuri deoarece nu are placă video cu memorie dedicată
  • Costul de achiziție e unul ușor ridicat, dar reflectă dotările.

De final trebuie să scriu că recomand acest HP Pavilion 14-ec0020nq celora care vor un dispozitiv ușor de folosit și cu performanțe peste medie.
Produsele Hp sunt unele premium, iar dacă alegeți ceva de la ei atunci aveți garanția faptului că e ceva de calitate și că o să vă țină mult (adică garanția fiabilității).
Ca alternativă aș putea recomanda un Lenovo Thinkbook.

Te-ar mai putea interesa