MSI Modern 14 B11MOU, laptop de 14 inci pe culoarea Carbon Gray

Laptopul MSI Modern 14 B11MOU este una dintre cele mai compacte alegeri care le puteți face la ora actuală de la acest brand. Se poate alege și o variantă mai performantă dacă vă plac jocurile. Acest brand oferă laptopuri pentru orice tip de utilizator și pentru bugetul fiecăruia  (mai puțin laptopuri sub 2000 lei). De aceea, cele mai vândute laptopuri sunt cele de la acest brand. Poate fi folosit ca un media player portabil deoarece are numeroase porturi și se poate conecta chiar și un televizor sau monitor la acesta cu un HDMI.

Multe laptopuri mici nu oferă cine știe ce componente dar mie mi se par suficient de performante pentru cei care vor să folosească laptopul doar pentru a trimite mailuri, navigare web etc. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Componentele sale sunt destul de interesante și sunt următoarele: Intel Core i5-1155G7, placă grafică integrată Iris Xe, memorie RAM de 16GB (sistemul are nevoie de circa 3GB) și SSD rapid de tip M.2. Deci nu vine cu hard disk, însă aplicațiile pornesc mai rapid pe această memorie și datele se transferă rapid. Ideea e că într-un laptop atât de compact nu pot fi puse prea multe și utilizatorii vor un laptop cât mai ușor și subțire.

Laptopurile mici oferă mai puține porturi, dar nu lipsesc cele mai importante.  Chiar dacă nu are unitate DVD, un stick USB este mult mai util pentru a transfera numeroase date și este portabil. Deci nu toate laptopurile vin cu acest sistem de operare pentru a fi mai accesibile, dar tot trebuie instalat ulterior.

Plusuri: are greutate scăzută – 1.3 kg, finisaj plăcut, multitasking excelent cu orice aplicație, construcție robustă, autonomie de lucru decentă, ecran 1080p, tastatură iluminată (nu este RGB).
Minusuri: nu poate fi comparat cu un laptop clasic care are o construcție mai mare, de aceea nu prea ai ce să-i reproșezi.

MSI Modern 14 B11MOU arată ceva mai bine în realitate decât în imaginile de prezentare. Când vorbim de o astfel de serie, pot fi mai multe generații de laptopuri și hardware-ul poate fi diferit. Este atractiv ca preț și veți aprecia mult calitatea materialelor.