HP Pavilion 15-ec2045nq, laptop negru pentru jocuri

Seria Pavilion oferă multe soluții pentru mai multe categorii de gameri, iar HP Pavilion 15-ec2045nq pare a fi una suficient de avansată. Veți observa componente destul de noi și care nu trebuie upgradate (puse altele mai scumpe). Laptopurile de gaming noi au devenit mai portabile, adică vorbim de o greutate de circa 2 kg și poate că nici nu veți călători cu el. Arată destul de bine pe negru și tastatura iluminată se vede excelent seara, adică nu este necesară o lampă de birou.

Sunt laptopuri mai scumpe dacă nu vă place ceva la acesta și mă refer la seriile de top, cum este Omen. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Configurația acestui laptop este una destul de interesantă comparativ cu cea a unui laptop multimedia: Ryzen 5 de tip H, RTX 3050, memorie RAM DDR4 de 16GB, SSD de tip M.2. Suportă suficientă memorie și consider că nu este necesar mai mult. Un SSD e mult superior unui hard disc deoarece totul pornește instant iar viteza de transfer e destul de mare. Bineînțeles, nu trebuie să uităm nici de placa video dedicată, fără de care nu ar fi un laptop de gaming – RTX 3050. Nu e cea mai avansată placă grafică din seria RTX dar poate că nu aveți cerințe prea mari.

Dacă ar fi avut Windows 10 preinstalat, ar fi fost ceva mai scump, dar poate că preferați să instalați voi ce vă place și aveți pe stick unul. Românul preferă un laptop cât mai accesibil posibil, iar pe acesta nu aș instala Linux că doar vreți să vă jucați jocuri. Are toate caracteristicile speciale ale unui laptop de gaming: tastatură iluminată, multe porturi, difuzoare performante, ecran cu 144 Hz și altele.

Plusuri: arată foarte bine, fiabilitate ridicată, performanțe mari, greutate scăzută, memorie 16GB, tastatură iluminată etc.
Minusuri: nu are prea multă memorie RAM, dar e DDR4.

HP Pavilion 15-ec2045nq poate înlocui orice laptop vechi de tip office ori multimedia deoarece componentele sunt ideale pentru sarcini grele. Sunt numeroase prezentări video cu această serie, iar eu consider că arată foarte bine.

Te-ar mai putea interesa