MSI Modern 14 B10RBSW, laptop de 14 inci cu greutate de 1.3 kg

MSI oferă și alte tipuri de laptopuri pentru utilizatorii care nu sunt pasionați de jocuri sau poate că nu se joacă foarte mult pe laptop. MSI Modern 14 B10RBSW are un ecran mai mic decât restul, însă configurația este destul de performantă. Unii utilizatori preferă consola pentru gaming și laptopul doar pentru navigare web, aplicații ori redare de muzică/filme. Laptopurile de dimensiuni reduse sunt concepute pentru cei care se află în mișcare, deci ar fi utile în pentru studenți ori companii.

Are un preț bun pentru ce configurație are, adică vorbim de un procesor Core i7 modern, multă memorie RAM și un SSD M.2 generos. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Componentele diferă de la serie de laptopuri la alta, iar la aceasta vedem procesoare Comet Lake. O alegere inspirată este noul Core i7 10510U chiar dacă este tot pe 14 nm. Puteți lucra pe el fără probleme chiar dacă este un laptop mic, iar configurația nu necesită upgrade-uri viitoare. Consider că nu aveți nevoie de un hardware mai scump, iar la USB-urile sale puteți conecta un SSD extern sau hard disc (depinde ce vă place mai mult). Astfel aveți un spațiu de stocare extins, iar acela poate fi conectat și la alte gadgeturi (televizoare, console, playere etc).

Păreri pro și contra

Chiar dacă este un model cu performanțe office, avem o placă video dedicată pentru conținut 3D sau poate vreți să editați conținut video. Bineînțeles, sunt serii de laptopuri special concepute pentru anumite aplicații, iar prețurile sunt mult mai mari. Lăsând la o parte greutatea redusă și felul cum arată, sunt finisaje destul de reușite iar calitatea este una pe măsura prețului. Dacă nu ați fost mulțumiți de un anumit brand, puteți încerca oricând altul și veți găsi unul potrivit pentru bugetul alocat.

MSI Modern 14 B10RBSW are o tastatură iluminată pentru ca voi să-l puteți folosi oricând și oriunde, dar nu este RGB cum vedem la unele laptopuri de gaming. Puteți lucra la birou chiar și cu o lampă dacă tastatura iluminată nu vă este pe plac, plus că reduce autonomia laptopului.

Te-ar mai putea interesa