MSI Modern 14 B10MW, ultraportabil de 14 inci

Modelul MSI Modern 14 B10MW e unul ultraportabil pentru persoanele interesate de ceva care să fie şi performant. Astfel, pe lângă greutatea redusă de 1,3kg acest model are un procesor i3-10110U cu două nuclee.
Procesorul menţionat anterior face ca laptopul să fie excelent pentru sarcini office deoarece are două nuclee şi scoate 4078 puncte pe cpubenchmark.

Modelul acesta are un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un aparat modern din toate punctele de vedere. Aspectul e unul premium deoarece e vorba despre un model de culoare neagră cu tastatură iluminată şi ecran cu margini înguste.
Din imaginea de alături se poate vedea modelul mai închis la culoare, iar dacă vreți ceva gri mai deschis atunci recomand modelul B10MW-619XRO.


Păreri pro şi contra

Nu pot să nu remarc că laptopul MSI Modern 14 B10MW-431XRO are câteva elemente inspirate de la laptopurile noi Asus. Acestea sunt balamaua tip ErgoLift, forma tastelor şi tastaturii.
Probabil că aţi văzut şi din poză că are o tastatură redusă în sensul că nu are parte numerică (numpad) în partea dreaptă. Acest lucru e unul caracteristic laptopurilor de 14 inci.
Modelul de faţă face parte din platforma Modern 14 despre care am scris şi anul trecut. Diferenţe dintre modelul de faţă şi cele de anul trecut e că are alt procesor. E vorba despre un i3 lansat pe piaţă la sfârşitul lui 2019 şi care va fi mai mult decât suficient pentru sarcini office (navigat pe net, vizionat filme şi ascultat muzică).
Ecranul e unul de 14 inci cu rezoluţie FHD şi panel IPS. În acest fel o să beneficiaţi de imagini de calitate.
Memoria şi stocarea sunt suficiente, fiind vorba despre 8GB RAM şi stocare pe SSD de 256 de giga. Dacă vreţi mai multă stocare atunci puteţi folosi un hard extern.

Nu are unitate optică, acesta fiind unul dintre minusuri. Alt dezavantaj ar fi că nu are placă video cu memorie dedicată, dar are cip grafic Intel UHD. În privinţa instalării sistemului de operare (de preferat Windows 10 Home) recomand să o faceţi de pe un stick USB 3.0.

Te-ar mai putea interesa