MSI GP66, laptop de gaming cu i7-10870H

Laptopul MSI GP66 Leopard 10UE-095XRO este unul dintre modelele de gaming ale acestui brand, iar prețul este ceva mai mare deoarece are un hardware foarte avansat. Designul este unul modern și se vede din imaginea de prezentare că are tastatură iluminată deosebită – RGB. Poate fi achiziționat alături de alte periferice de gaming, pentru a mări productivitatea și nu vă puteți juca cu touchpadul, este necesar un mouse cum este cel de la Logitech (G102).

Puteți să-l transportați ușor cu o geantă, un rucsac sau o husă deoarece îl veți proteja pe toată perioada și voi decideți ce vi s-ar potrivi mai mult. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Laptopurile cu procesoare moderne pot rula orice, iar pe cel de sus avem un Core i7 Octa Core. Vedem un suport generos pentru memoria RAM dar nu aveți nevoie de mai mult, cei 16GB sunt de ajuns pentru jocurile recent lansate. Poate că spațiul nu pare să fie prea generos, dar trebuie să știți că este vorba de un SSD de ultimă generație. Pentru a mări spațiul de stocare puteți conecta un stick USB sau un hard disc extern (sunt și SSD-uri externe). Lipsa sistemului de operare nu este o problemă pentru că Windows 10 se instalează foarte rapid de pe un stick de memorie.

Păreri pro și contra

Dacă vă plac jocurile, atunci nu are rost să alegeți un alt brand pentru , că MSI oferă serii foarte bune și componente conforme. Vedem noua placă video RTX 3060 care rulează fără probleme cele mai noi jocuri și aplicații profesionale (editare video). Aceste laptopuri nu sunt concepute pentru a fi foarte ușoare, ci doar foarte performante, astfel ca voi să nu reveniți la PC. Are numeroase porturi și dotări care poate v-ar interesa.

MSI GP66 are un ecran de 144Hz pentru ca imaginea să fie clară când vă jucați jocuri de acțiune și aveți mult peste 60 de fps-uri. Nu se adresează oricui, deoarece are un preț cam mare și poate că unii dintre voi ați prefera un model de 17 inci în acest buget, dar hardware-ul nu va fi același (RTX 2060).

Te-ar mai putea interesa