HP Pavilion 16-a0037nq, laptop performant cu i7 şi ecran de 16 inci

HP Pavilion 16-a0037nq e un laptop modern pentru sarcini solicitante şi în special gaming (jocuri) deoarece are componente de top precum procesor i7 H, 8GB RAM, placă video GTX şi SSD.

Modelul acesta vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un aparat de tipul laptop care e unic prin faptul că are un ecran de 16,1 inci. (Majoritatea laptopurilor au ecrane ceva mai mici de 15,6 inci.) Un ecran ceva mai mare nu înseamnă că şi laptopul va fi mai mare deoarece ramele sunt înguste


Păreri pro şi contra

Laptopul HP Pavilion 16-a0037nq e unul cu procesor i7-10750H care are şase nuclee, iar din această cauză scoate 12604 puncte pe cpubenchmark. E un procesor din prima partea a anului 2020, deci nu e unul vechi.
În jocuri şi alte sarcini care au nevoie de prelucrare video acest model se foloseşte de GTX 1660 Ti Max-Q 6GB. Aceasta e o placă video cu performanţe similare celora de oe desktop, dar cu consum mic de energie.
Ecranul acestui notebook PC e unul de 16,1 inci cu rezoluţie FHD, panou IPS şi strat anti-glare.
Are 8GB memorie RAM, iar pentru stocare se foloseşte de un SSD de 512GB. În acest fel avem suficientă memorie RAM şi spaţiu de stocare.
Portabilitatea e una ok prin faptul că are o greutate de 2,4kg şi baterie care poate să ţină 6 ore.
Unitatea optică e un lucru care nu e prezent pe acest model, dar are o multitudine de porturi precum 3 USB, HDMI, LAN Gigabit, wireless ac şi bluetooth.

Stă excelent la capitolul ergonomie, în acest sens având o greutate redusă, ecran de pe suprafaţa căruia nu se reflectă lumina şi tastatură iluminată.

Modelul acesta e pentru persoanele care vor un aparat pentru acasă sau la lucru capabil să facă faţă celor mai solicitante sarcini.

Te-ar mai putea interesa