MSI GF75 Thin 10SER, laptop cu i7 şi ecran de 17 inci

MSI GF75 Thin 10SER-606XRO e un laptop din categoria desktop replacement pentru cei interesaţi de ceva puternic şi care să nu ocupe mult loc.
Chiar dacă ecranul e unul de 17,3 inci acest model are o greutate de 2,3kg, deci foarte puţin pentru un astfel de laptop.

Laptopul vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un model care se va descurca formidabil la sarcini precum proiectare, editări video şi jocuri de generaţie nouă.


Păreri pro şi contra

Producătorul MSI e cunoscut pentru astfel de laptopuri, el mai fiind specializat şi pe componente de gaming (plăci video, plăci de bază etc).

Dacă lipsa camerei web e o nouă tendinţă în rândurile laptopurilor de jocuri, acesta are cameră web pentru cei interesaţi în a face conferinţe video sau lucruri asemănătoare.

Stă foarte bine pe partea de conectivitate deoarece are 4 porturi USB, HDMI (4K @ 30Hz), wireless ax, bluetooth.

Procesorul e un i7-10750H cu sase nuclee şi e ajutat în sarcini video de placa video RTX 2060. La cpubenchmark acest procesor scoate 12627 puncte aşa încât să ne demonstreze că se va descurca foarte bine.
Memoria sistemului e de 16GB RAM şi are stocare pe SSD de 1TB. În opinia mea aceste sunt nişte capacităţi suficiente şi nu e nevoie de mai mult, dar trebuie ştiut că suportă maxim 64GB RAM.

La capitolul ergonomie stă excelent deoarece are tastatură cu iluminare, ecran IPS şi greutate de 2,3kg.

Modelul acesta vine fără sistem de operare, iar din această cauză vă recomand să instalaţi Windows 10 Home de pe un stick USB.

Dacă vă interesează o alternativă ceva mai portabilă la acesta atunci vă recomand un Asus, dar nu intră în categoria desktop replacement, ci în unui ultraportabil de gaming.

Te-ar mai putea interesa