MSI GF75 Thin 10SDR, laptop compact cu ecran de 17 inci

Laptopul de jocuri de 17 inci din imagine este MSI GF75 Thin 10SDR care poate are câteva configurații interesante. Indiferent de componente, dotările sunt aceleași și nu veți avea nevoie de un PC pentru anumite taskuri. Laptopurile actuale pot oferi numeroase porturi și performanțele hardware-ului sunt excelente. Multitasking-ul nu va fi o problemă, puteți să folosiți mai multe aplicații simultan că doar are 16GB RAM.

Designul este unul modern și vedem o parte din finisajele sale din poza de jos și pe capac vedem logo-ul cu dragon. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Vedem generația Comet Lake pe acesta are oferă specificații excelente și performanțele sunt apropiate de cele ale unui procesor de PC. Placa video integrată nu va fi folosită foarte des dacă vă plac jocurile, pentru că se comută automat când rulați conținut 3D sau video.

Ecranul laptopului are un refresh superior pentru ca imagine să fie clară în jocuri (când aveți mult peste 60 de fps-uri). Multe laptopuri suportă 32GB sau 64GB RAM, dar multe jocuri rulează bine și cu 16GB, cât are și acest model. Deci, acest upgrade nu ar fi necesar, dar spațiul de stocare poate fi mărit pentru că e vorba de numai 512GB. Puteți conecta un SSD extern cu interfață USB pentru conținut media sau alte tipuri de fișiere.

Păreri pro și contra

Placa video dedicată de pe acesta o vedem și pe alte laptopuri, doar că . Greutatea este de numai 2.3 kg și până la urmă vorbim de o variantă mare cu display de 17.3 inci. Sistemul de răcire face treabă bună și vă puteți bucura de multe ore de gaming. În general, autonomia acestor laptopuri nu este foarte mare și de aceea mulți aleg să țină laptopul în priză. Tastatura sa e una plăcută și are funcție de iluminare, iar această caracteristică se vede din poza de jos. Sistemul audio .

MSI GF75 Thin 10SDR poate rula multe titluri noi cu acea placă video și procesorul este excelent chiar și pentru aplicații profesionale. Vă puteți conecta fără fir la internet pentru că are tehnologie WiFi ax și vitezele sunt excelente.

Te-ar mai putea interesa