OMEN by HP 17-cb1028nq, model cu procesor Intel Core i9-10885H

HP 17-cb1028nq face parte din cunoscuta serie Omen care se adresează pasionaților de jocuri, doar că acesta e un model de top cu un procesor de ultimă generație și cu 8 nuclee. Modelul l-am menționat sus și e prezent pe puține laptopuri deoarece afectează destul de mult prețul său și unii utilizatori nu sunt dispuși să cheltuie atât de mult. O variantă de 17 inci are un preț ceva mai piperat decât una de 15 inci, dar experiența va fi una mai bună pe un ecran generos.

Prețul este piperat pentru că laptopul are cea mai bună placă video de pe piață, însă SSD-ul nu e cel mai mare și cred că este necesar un upgrade sau poate preferați medii de stocare externe. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Jocurile pot fi rulate la detalii maxime cu un Core i9 pentru că rezoluția maximă va fi 1080p, însă există posibilitatea conectării unui monitor de gaming/profesional sau TV 4K. Ecranul oferă specificații excelente (300 niți, rezoluție FullHD, panou IPS, refresh 144 Hz) și pentru cei care vor să folosească aplicații profesionale, le recomand variante variante cu luminozitate de de 500 niți. Memoria RAM este de ajuns pentru orice titlu de pe piață în special că vedem o frecvență atât de mare.

Păreri pro și contra

Are o construcție robustă și e cel mai bun desktop replacement de la acest brand, dar mai sunt și altele (depinde și de disponibilitate). Performanțele unui astfel de laptop sunt excelente pentru că vedem un hardware de top și care are un preț pe măsură. Dotările sunt și ele foarte bune: tastatură iluminată, WiFi ax, mini DisplayPort, ThunderBolt v3, difuzoare Bang & Olufsen, sistem de răcire modern etc. Acele difuzoare sunt prezente pe tot mai multe laptopuri de la acest brand și puterea lor poate să difere.

HP 17-cb1028nq are o greutate mare dar este de înțeles pentru că are componente similare ca și performanțe cu cele de pe PC-uri. Totuși, un laptop este diferit și nu poate fi upgradat ca și un desktop, dar anumite componente pot fi schimbate (memoria RAM și SSD).

Te-ar mai putea interesa