MSI GF65 Thin 10SDR, laptop pentru jocuri accesibil

Modelul MSI GF65 Thin 10SDR este un model mai accesibil dacă e să-l comparăm cu restul modelelor. Acesta are o greutate redusă, motiv pentru care se adresează celor care vor portabilitate.  Laptopurile de gaming nu trebuie să fie prea compacte pentru că au un hardware mai avansat și un sistem de răcire care asigură temperaturi satisfăcătoare în timpul partidelor de gaming. Bineînțeles, fiecare laptop are o configurație puțin diferită și sunt foarte puține laptopuri cu configurații identice. Construcția/designul diferă de la un brand la altul, dar și de la o serie la alta.

Are un raport performanță/preț bun și veți pute juca tiluri destul de cunoscute la detalii satisfăcătoare sau poate vreți doar multe fps-uri. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Procesorul i5-10300H este o opțiune bună pentru a încerca jocuri, însă nu se compară cu un i7 care oferă specificații ceva mai bune (6 nuclee). Placa sa video nu este la fel de performantă ca și cea dedicată GTX 1660 Ti, iar aceasta se activează singură când rulați jocuri, aplicații de editare video sau filme. Suportul maxim pentru memoria RAM este de 64 GB, iar nu aș recomanda mai mult de 16GB deoarece sunt puține jocuri care necesită mai mult. Voi decideți când sau dacă are sens să faceți o îmbunătățire la actuala configurație, poate că nu aveți nevoie de mai mult.

Păreri pro și contra

Arată foarte bine și mulți utilizatori vor aprecia chiar și alte aspecte care le consider mai importante: greutatea scăzută, hardware-ul avansat, conectivitate superioară (USB 3.2, WiFi ax, HDMI, bluetooth 5.1), ecran IPS cu rată de refresh mare, sistem audio de 4W. Vedem un SSD cam mic care este prezent pe multe laptopuri, care îl puteți înlocui cu altul de 1TB sau alegeți o soluție externă că doar aveți atâtea porturi.

MSI GF65 Thin 10SDR oferă un ecran cu rată de refresh mare pentru ca imaginea să fie clară atunci când jucați cu mult peste 60 de fps-uri. Autonomia laptopului nu este cea mai grozavă și poate fi influențată de diverși factori (luminozitate mare ecran, tastatură iluminată pornită, WiFi pornit, conținut video redat).

Te-ar mai putea interesa