MSI GF63 Thin 11UC, model de gaming cu RTX 3050

Laptopul MSI GF63 Thin 11UC este diferit de restul soluțiilor oferite de acest brand și am observat că sunt puțini producători care oferă soluții de gaming atât de portabile. Se vede din imaginea de jos că este ceva mai mic decât altele și conform producătorului are numai 1.8 kg (ca MSI GF63 Thin 11UD). Există o diferențe destul de mare în cel de jos și cel menționat anterior – procesorul, însă și placa video este de tip Ti (25% mai performantă). Depinde și ce jocuri veți încerca pe laptop, astfel că nu veți simți nici p diferență dacă ar fi să le testați în paralel.

Costă destul de puțin pentru ce oferă și poate că ați observat că nu mai sunt plăci video GTX. Poate și pentru că nu oferă rezultatele mult dorite, de aceea o astfel de serie merită încercată. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărat?

Componentele acestui laptop sunt satisfăcătoare pentru cele mai multe titluri de pe piață, iar dacă ar fi să modific ceva, aș opta pentru mai multă memorie RAM. Veți observa că anumite jocuri cer resurse hardware destul de mari, iar acei 8GB sunt la limită. Laptopurile de gaming suportă destul de multă memorie, însă nu aveți nevoie de 64 GB RAM sau de un SSD foarte mare. Laptopurile nu mai sunt echipate cu acele SSD-uri SATA, ci avem un format nou – M.2.

Placa video NVIDIA are un consum destul de mare de energie, de aceea se comută automat pe cea integrată când doar folosiți aplicații office sau navigați pe web. Chiar și alte dotări sau setări pot afecta autonomia bateriei, adică tastatura iluminată, luminozitate ecranului, tehnologiile fără fir, frecvența procesorului etc.

Concluzie

Dacă aveți un buget mare și vreți să renunțați la PC, în favoarea unui laptop, atunci puteți alege pe acesta sau unul ceva mai mare. Sunt avantaje și dezavantaje vizibile, însă numai voi decideți ce vă convine mai mult. MSI GF63 Thin 11UC nu se adresează tuturor pasionați de jocuri, unii poate le place laptopul doar pentru cum arată sau pentru că este portabil.

Te-ar mai putea interesa