MSI GF63 Thin 10SCXR, laptop cu memorie de 8GB

Laptopul MSI GF63 Thin 10SCXR este unul dintre cele mai compacte soluții de pe piață și oferă o portabilitate superioară (1,86 kg). La interior vedem componente avansate ca și pe restul, iar prețul este corect pentru ce oferă. Vedem cel mai bun procesor de gaming și alături de acesta este prezentă și o placă video dedicată numită GTX 1650 (varianta Max Q). Această variantă e diferită de cea PC și oferă performanțe decente în jocurile noi.

Din imaginea de jos vă puteți face o idee despre el și ecranul are o diagonală satisfăcătoare, dar și specificații bune. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Componentele sunt foarte importante atunci când folosim un singur gadget pentru gaming sau aplicații. Cu alte cuvinte, vedem un Core i7 10750H, 8GB RAM și un SSD M2. Se poate pune chiar și 16GB RAM fără probleme și nu cred că veți avea nevoie de mai mult. Nu pot fi schimbate toate componentele de pe laptop cum se întâmplă în cazul desktopurile deoarece sunt integrate. Doar memoria RAM și spațiul de stocare pot fi mărite cu cât doriți sau cu cât vă permite bugetul.

Windows 10 este singura opțiune pentru acesta și versiunea trebuie să fie una potrivită (Home sau Pro), adică alegeți în funcție de ce veți face pe el sau unde îl veți folosi.

Păreri pro și contra

Porturile sunt excelente și vedem chiar și tehnologia fără fir WiFi ax. Un display cu o rată de refresh bună oferă o imagine clară indiferent de situație și setările din jocuri trebuie făcute pentru ca voi să obțineți un număr satisfăcător de fps-uri. Îi lipsește tastatura numerică deoarece laptopul e foarte compact și poate că nici nu o veți folosi. Autonomia bateriei e de ajuns pentru diferitele taskuri, iar când vă jucați puteți ține laptopul conectat la priză.

Modelul MSI GF63 Thin 10SCXR-665XRO poate fi o opțiune dar poate că mai sunt și alte variante disponibile interesante care pot fi luate în acel buget. Acest producător oferă laptopuri competitive și care oferă rezultate excelente, iar voi veți găsi unul care vi se potrivește.

Te-ar mai putea interesa