MSI GF63 Thin 10SC, laptop multimedia portabil

Laptopul din imagine este un MSI GF63 Thin 10SC care este conceput pentru utilizatorii mai puțin pretențioși, dar care vor calitate. Evident că nu poate fi cel mai bun laptop pentru gaming deoarece vorbim e o serie portabilă – 1.86 kg. În general, laptopurile de gaming sunt grele și mari pentru că au un sistem de răcire diferit și un hardware cu consum mare. Laptopul acesta poate rula jocuri la detalii minime spre medii (depinde de joc). Nu sunt multe alternative în acest preț dau care să fie atât de compacte.

Puteți edita fișiere video fără probleme pentru că are cel mai nou procesor Intel și o placă video GTX 1650 (alternativa mai nouă la GTX 1060). Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Componentele acestei serii sunt excelente și unele modele pot oferi un SSD chiar mai mare sau o placă video de tip Ti (puțin mai bună decât cea clasică). Dacă actuala configurație este de ajuns pentru voi, atunci nu aveți pentru ce să mai ezitați. Componentele create pentru laptopuri sunt diferite de cele de pe PC, de aceea sunt diferențe de performanță. Totuși, laptopurile de gaming impresionează destul de mult, motiv pentru care mulți preferă laptopurile. SĂ nu uităm că nu mai sunt necesare atât de multe periferice și nici cablurile sunt mai puține pe birou.

Păreri pro și contra

Față de multe alte laptopuri de la acest brand, acesta îi mult mai ieftin, îi destul de compact și ușor. Are un sistem de răcire decent, tastatură iluminată, Cooler boost, WIFi ax, numeroase porturi, un ecran IPS și altele. Puteți lucra oriunde pe el în un laptop de gaming nu are cea mai mare autonomie, astfel trebuie să luați cu voi încărcătorul.

Dacă nu ați fost mulțumiți de vechiul laptop, atunci este cazul să alegeți un brand diferit care oferă configurații puțin mai performante. MSI GF63 Thin 10SC poate fi upgradat puțin mai greu decât alte laptopuri deoarece partea de jos se demontează destul de greu. Spun asta pentru că poate vă gândiți să puneți un SSD mare pe acesta, dar mai există și soluții externe.

Te-ar mai putea interesa