HP Omen 15-ek0001nq, laptop cu i7-10750H

HP Omen 15-ek0001nq e un laptop pentru persoanele interesate de un model pentru jocuri sau de un înlocuitor desktop. Vine cu componente de top printre care aș aminti procesorul i7 six core și placa video GTX 1660 Ti.

Modelul față vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat modern din toate punctele de vedere.
Aspectiv se prezintă bine, lucru sesizabil din imaginea de alături. Puteți vedea că arată precum un ultraportabil. Designul e unul plăcut și sobru în același timp.


Păreri pro și contra

Modelul de față e unul cu ergonomie foarte bună din moment ce e vorba despre un laptop echipat cu tastatură iluminată, ecran cu panou IPS și strat anti-glare.
Portabilitatea e una foarte bună deoarece are o greutate de 2,4kg și o baterie cu 6 celule care poate să țină și 4 ore. Trebuie să țineți cont de faptul că HP Omen 15-ek0001nq e un laptop de jocuri.
Procesorul i7 model 10750H are niște performanțe mai mult decât decente deoarece scoate 12567 puncte pe cpubenchmark.

Are o multitudine de porturi utile printre care ar trebuie să menționez HDMI 2.0, 3 porturi USB, Thunderbolt și Mini Display. Pentru conectarea la net are wireless ax și Gigabit LAN.

Întrucât nu are sistem de operare preinstalat recomand să instalați Windows 10 de pe un stick USB. Instalarea durează vreo 10-15 minute, iar driverele ar trebuie să se instaleze automat la prima conectare la Internet.

Per ansamblu acest model e pentru acele persoane care vor un laptop performant pentru acasă ori lucru. Designul acestuia e suficient de matur așa încât să poată fi luat în ședințe și să nu arate precum un brand de Crăciun.
Dacă vreți ceva mai puternic atunci aș recomanda un Tuf de 17 inci sau un Tuf de 15 inci de la Asus.

Te-ar mai putea interesa