MSI Creator 15 A10UE, laptop de top pentru creatori

Laptopul MSI Creator 15 A10UE este conceput pentru un anumit segment de utilizatori, motiv pentru care prețul nu joacă un rol foarte important. Bineînțeles, are cele mai noi componente hardware care pot fi folosite pentru aplicații profesionale și poate că vreți să încercați chiar și jocuri pe el. Nu necesită nici o îmbunătățire hardware deoarece oferă suficientă memorie RAM și spațiu de stocare, acestea fiind singurele componente care pot fi schimbate.

Acest brand oferă numeroase laptopuri de gaming, variante de business sau pentru creatori (editare video sau 3D). Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Nu sunt multe laptopuri ca și acesta pentru că unii producători oferă doar laptopuri de gaming care nu sunt atât de ușoare. Bineînțeles, nu vorbim de un ultraportabil și nici nu poate fi unul cu așa componente: procesor Intel Core i7 10870H, memorie 16GB RAM, SSD de 1TB și RTX 3060. Ultrabookurile au componente diferite și care nu oferă un scor de performanță atât de mare, ci oferă autonomie mai generoasă și o greutate cât mai scăzută.

Păreri pro și contra

Carcasa din aluminiu este plăcută la atingere și are un finisaj gri carbon care este pe placul multor utilizatori. Poate edita și reda conținut 3D fără probleme, chiar și la rezoluții mari (4K). Când vă aflați la birou, puteți conecta un monitor mare pentru a vedea fiecare detaliu și porturile HDMI și Thunderbolt v3 devin folositoare în acest sens. Oferă un ecran foarte bun cu tehnologie touch, baterie mare cu autonomie satisfăcătoare, tastatură iluminată, difuzoare stereo bune, un sistem de răcire eficient și numeroase alte dotări speciale.

Nu este nevoie să luați un desktop cu voi, ci sunt gadgeturi portabile interesante care le puteți alege de la diverși producători. Modelul prezentat sus, MSI Creator 15 A10UE, este o recomandare pentru cei care au mai avut un laptop dar nu au fost mulțumiți de performanțe sau poate că nu a fost foarte portabil. Un laptop de gaming este atractiv ca preț, însă este cam greu de transportat și de aceea nu l-aș recomanda pentru cei care călătoresc mult.

Te-ar mai putea interesa