MSI Prestige 15 A11SCX, laptop premium cu ecran UHD

MSI oferă numeroase serii de laptopuri de gaming dar și pentru creatori, iar MSI Prestige 15 A11SCX este un model foarte interesant. Poate că nu se compară cu un PC deoarece nu are un ecran foarte mare, însă imaginea este una 4K și calitatea este asigurată de un panou IPS. Poate fi transportat ușor deoarece are numai 1.6 kg și la interior sunt componente de ultimă generație, motiv pentru care l-aș putea recomanda oricărui vlogger. Puteți călătorii și chiar edita diversele înregistrări fără nici o problemă.

Se poate observa din imagine că arată cam ca și un model de 14 inci, deoarece îi lipsește tastatura numerică, însă ecranul este tot de 15.6 inci. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Aveți nevoie de un laptop deosebit și de unul oarecare atunci când îl folosiți pentru lucru sau un hobby. Se descurcă foarte bine în cele mai multe situații, că doar are procesor Tiger Lake, 32GB RAM și un SSD de 1TB. Nu prea ai cum să folosești atâta memorie RAM, poate că și 16GB ar fi fost de ajuns. Totuși, multitaskingul este foarte important atunci când lucrați în diverse aplicații și acasă la birou mai puteți folosi un monitor dacă nu aveți suficient spațiu de lucru. Porturile avansate permit conectarea chiar și a monitoarelor 4K (se poate folosi un adaptor în funcție de porturile monitorului – DisplayPort).

Păreri pro și contra

Este echipat cu un procesor Core i7 de ultimă generați, sistem audio decent, sistem de răcire cu 2 ventilatoare și 3 heat piper-uri, cititor de amprentă (în touchpad), ecran 100% Adobe RGB cu rezoluție bună, două porturi Thunderbolt v3, WiFi 6 și multe altele. Vedem un touchpad mult mai mare care ajută atunci când vreți să lucrați pe ele și nu puteți folosi mouse-ul. Tastatura iluminată arată bine și nu trebuie să fie RGB ca la variantele de gaming.

MSI Prestige 15 A11SCX este suficient de performant chiar și pentru a juca jocuri, însă această serie nu se adresează neapărat gamerilor. Are o construcție solidă și durabilă, iar producătorul menționează că îndeplinește standardul militar. Alegerea finală este a voastră și numai voi puteți decide dacă acest laptop este pentru voi.