MSI Bravo 15 A4DCR, laptop de gaming cu Radeon RX 5300M 3GB

MSI Bravo 15 A4DCR este un laptop mai special din seria Bravo 15 și se poate vede logo-ul special de pe capac. Vine cu procesor Ryzen 5 de tip H (dedicat jocurilor), placă video RX 5300M (un model nou) și cu ecran IPS de 15,6 inci. Un notebook precum acesta se adresează unui pasionat de jocuri ori unei persoane care vrea un laptop valabil și peste 5 ani.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar voi veți primi un aparat care nu doar arată bine, ci și unul care vine cu tehnologie la zi. Acesta nu este singurul laptop de la acest brand care poate fi folosit pentru gaming, însă poate că vă interesează mult și portabilitatea (sub 2 kg).

Pe partea de caracteristici se evidențiază cu procesorul Ryzen 5 (mult mai performant decât un Core i5), ecranul foarte clar de 15,6 inci datorită panoului IPS și memoria 8GB DDR4. La capitolul stocare are SSD modest – 256GB (poate fi înlocuit sau puneți unul suplimentar). Se mișcă mult mai bine decât un laptop cu hard disc, iar dacă spațiul de stocare este important pentru voi, merită să faceți o investiție. Vedem porturi USB 3.2 pentru a copia rapid datele de pe un stick sau SSD extern, iar instalarea Windows-ului va dura câteva minute.

Pe partea software modelele acestea nu au sistem de operare instalat, de aceea am și menționat mai sus o eventuală instalare după achiziție. Pentru performanțe maxime recomand instalarea driverelor oficiale (de pe site-ul producătorului), însă și sistemul de operare va instala câteva automat după update.

Principalele avantaje ale unui laptop Bravo 15 A4DCR ar fi ecranul (cu rezoluție FHD, mat și unghiuri de vizualizare 178 grade), procesorul AMD, memoria DDR4, WiFi ax și greutatea redusă.

Un minus este SSD-ul după cum am și precizat, dar există soluții de upgrade.

În concluzie, dacă vrei să beneficiezi un laptop bun pentru jocuri, dar și să fie ușor de transportat, alegeți cu încredere un model precum MSI Bravo 15 A4DCR. Dacă nu veți călătorii mult cu el, atunci merită să optați pentru alte serii mai avansate care nu au construcție atât de compactă.

 

Te-ar mai putea interesa